Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη για τους «πράσινους»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη για τους «πράσινους»

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Παίκτης κλειδί ο Σανκαρέ.

Στην τεράστια πίεση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για να κερδίσει το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και το πως ο Γιουνούς Σανκαρέ μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικός, μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

Δείτε ακόμη: Απίθανο να προλάβει το ντέρμπι ο Σένκεφελντ

«Κι άλλες φορές φέτος ο Παναθηναϊκός ήταν με την πλάτη στον τοίχο, πιο πρόσφατα στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Αλλά τώρα δεν έχει μπροστά του τόσα παιχνίδια όπως είχε προηγουμένως. Τώρα τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν υπάρχει. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πλέι οφ είναι μια κατάσταση όπου δύο συνεχόμενες ήττες σε τελειώνουν, ενώ τέσσερις βαθμοί σε απογειώνουν Το θέμα είναι ο Παναθηναϊκός να καθαρίσει το μυαλό του να πάει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και να το πάρει. Υπάρχει τεράστια πίεση. Σημαντικό ρόλο θα παίξει σε τι κατάσταση θα είναι ο Σανκαρέ. Με τον Άρη σκόραρε, αλλά μιλάω και για τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο. Αν είναι σε καλή κατάσταση θα βοηθήσει. Θα είναι παίκτης κλειδί», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, σε επίπεδο 11άδας, ο ρεπόρτερ του σταθμού είπε πως το «τριφύλλι» θα πάει με Πούγγουρα-Βέλεθ στα στόπερ, αφού είναι… μετρημένα τα κουκιά σε επίπεδο προσώπων. Τέλος, ο Δεσύλλας αναφέρθηκε και στην δοκιμή του Λάζλο Μπόλονι με τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης και τους Ιωαννίδη-Ενγκμπακοτό στα άκρα του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας πως δεν είναι σίγουρος αν θα την κάνει και πράξη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις