Τζένιφερ Άνιστον instagram: Η φωτογραφία με τα 2,6 εκατ. likes που έγινε viral

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Άνιστον instagram: Η φωτογραφία με τα 2,6 εκατ. likes που έγινε viral

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Τζένιφερ Άνιστον instagram: Συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Άνιστον χαλαρώνει σε μια καρέκλα γραφείου.

20.04.2021 | 21:52

Μετά από δύο μήνες σχεδόν απουσίας από τα social media, η Τζένιφερ Άνιστον επέστρεψε με μία φωτογραφία με την οποία μπορεί να ταυτιστεί πολύς κόσμος και η οποία έγινε αμέσως viral. Τι δείχνει αυτή η φωτογραφία; Τη διάσημη ηθοποιό με ένα μαύρο κοστούμι να χαλαρώνει, προσπαθώντας να ξεκουράσει τα πόδια της στη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής της «The Morning Show». Και όπως φαίνεται, ακόμη κι αυτή δυσκολεύεται λίγο με τη Δευτεριάτικη δουλειά.

Δείτε ακόμη: Τελικά θα γίνει μητέρα η Τζένιφερ Άνιστον; – Οι φήμες και η απάντηση της ίδιας

Συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Άνιστον χαλαρώνει σε μια καρέκλα γραφείου, έχοντας βάλει το ένα της πόδι επάνω σε ένα γυάλινο τραπεζάκι με τα μάτια της κλειστά. «Και είναι μόλις Δευτέρα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,6 εκατομμύρια likes μετά από μόλις 8 ώρες από την δημοσίευση.

Οι θαυμαστές της φυσικά έσπευσαν να σχολιάσουν, με την Γκουίνεθ Πάλτροου να γράφει: «Έχει όμως τόσο υπέροχα πόδια» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Είσαι θεά με αυτό το ρούχο, ουάου!» κι ένας τρίτος ανέφερε: «Έτσι, λοιπόν, δείχνει μια ανεξάρτητη και ισχυρή γυναίκα».

Άλλοι πάλι, θέλησαν να εκφράσουν τη χαρά τους για την επιστροφή της στα social media. «Δείχνεις υπέροχη, όπως πάντα. Μας έλειψες» έγραψε κάποιος με έναν δεύτερο να προσθέτει: «Ω θεέ μου! Είμαι τόσο χαρούμενη που σε βλέπω ξανά. Με κάνεις τόσο χαρούμενη!».

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι πολύ απασχολημένη τον τελευταίο καιρό με τα γυρίσματα της τηλεοπτικής της εκπομπής «The Morning Show» αλλά και τα γυρίσματα για ένα σπέσιαλ επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια», το οποίο αναμφίβολα θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές.

Exit mobile version