Τέιλορ Σουίφτ ληστεία: Άνδρας επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι της τραγουδίστριας

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τέιλορ Σουίφτ ληστεία: Άνδρας επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι της τραγουδίστριας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Τέιλορ Σουίφτ ληστεία: Στον 52χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση, πριν αφεθεί ελεύθερος χωρίς εγγύηση το βράδυ του Σαββάτου.

20.04.2021 | 17:02

Συνελήφθη άνδρας στη Νέα Υόρκη αφότου επιχείρησε να εισβάλει στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ. Ο Χανκς Τζόνσον, όπως είναι το όνομα του 52χρονου δράστη, συνελήφθη από αστυνομικούς το απόγευμα του Σαββάτου, έπειτα από κλήση στον αριθμό 911 (το αμερικανικό 100) που ειδοποιούσε για εισβολή στο κτίριο χωρίς άδεια. Φαίνεται πως η Τέιλορ Σουίφτ δεν βρισκόταν στο διαμέρισμά της την ώρα του περιστατικού.

Στον 52χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση, πριν αφεθεί ελεύθερος χωρίς εγγύηση το βράδυ του Σαββάτου. Η Τέιλορ Σουίφτ έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές αντιμέτωπη με εμμονικούς θαυμαστές, τους αποκαλούμενους stalker, που έχουν επιχειρήσει να εισβάλλουν στο σπίτι τους τόσο στη Νέα Υόρκη, όσο και στο Λος Άντζελες στο παρελθόν.

Δεν έχουν τελειωμό οι stalker για την Τέιλορ Σουίφτ

Το 2018, η Τέιλορ Σουίφτ επέβαλε ασφαλιστικά μέτρα έναντι ενός άνδρα που επιχείρησε να μπει στο σπίτι της κραδαίνοντας μαχαίρι. Ένας άλλος άνδρας έστελνε στην τραγουδίστρια γράμματα, στα οποία την απειλούσε πως θα τη βιάσει και θα τη σκοτώσει.

Το 2019, ένας τρίτος άνδρας καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλακή, αφότου εισέβαλε στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, έκανε ντους και στη συνέχεια αποκοιμήθηκε. Έκτοτε, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφορεί συνέχεια με στρατιωτικό εξοπλισμό αντιμετώπισης τραυματισμών, φοβούμενη για κάποια επίθεση.

«Όταν έχεις αρκετούς stalker που προσπαθούν να μπουν στο σπίτι σου τότε ξεκινάς να προετοιμάζεσαι για άσχημες εξελίξεις» έγραφε σε στήλη στο περιοδικό Marie Claire, Τέιλορ Σουίφτ.

Ετικέτες
Exit mobile version