Κάνιε Γουέστ διαζύγιο: Αρνείται τις φήμες ότι τον χώρισε πρώτη η Κιμ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάνιε Γουέστ διαζύγιο: Αρνείται τις φήμες ότι τον χώρισε πρώτη η Κιμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Κάνιε Γουεστ διαζύγιο: Έξαλλος με τις φήμες που διέρρευσε η Κιμ Καρντάσιαν

20.04.2021 | 14:19

Ενοχλημένος φαίνεται να είναι ο Κάνιε Γουέστ με την πρώην σύζυγο του, Κιμ Καρντάσιαν, η οποία υποστηρίζει ότι εκείνη τον χώρισε πρώτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Vanity Fair.  Συγκεκριμένα διέρρευσε η φήμη ότι το διαζύγιο ήταν απόφαση της Κιμ, με σκοπό να προστατέψει τα παιδιά της, την εικόνα της και να κερδίσει την ηρεμία της. Ο Κάνιε από την άλλη υποστηρίζει ότι ήταν αυτός που το επέλεξε, αφού δεν άντεξε άλλο δίπλα της. Τα λόγια του επιβεβαιώνει πρόσωπο από το περιβάλον του ζευγαριού, καθώς όπως τής έλεγε επί περίπου έναν χρόνο «δεν υπάρχει τίποτα πλέον, που να τους συνδέει, πέρα από τα παιδιά τους».

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε κάθε προσπάθεια για να σώσει τον γάμο τους, χωρίς να βλέπει ανταπόκριση από τον τραγουδιστή. Όπως προσθέτει η πηγή: «Ο Κάνιε Γουέστ τήν άφησε να καταθέσει πρώτη την αίτηση διαζυγίου για να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια της. Εκείνη, όμως, χρησιμοποίησε αυτή την κίνηση για να καταφέρει να τού αποσπάσει χρήματα για διατροφή». Αυτός ήταν και ο λόγος, για τον οποίο δύο μήνες μετά την αίτηση της πρώην συζύγού του, ο τραγουδιστής αρνήθηκε να δώσει χρήματα για διατροφή

.

Η κοινή απόφαση που έφερε εντάσεις

Η αρχική συναίνεση και των δύο στο διαζύγιο με συνεπιμέλεια των παιδιών τους, έδωσε την εντύπωση ότι δεν θα υπάρξουν κόντρες και προβλήματα, και ότι πρόκειται για μια κοινή απόφαση. Το ειρηνικό κλίμα δεν κράτησε πολύ, όταν η σταρ ξεκίνησε να διαρρέει φήμες, που έλεγαν ότι «εκείνη τού έδωσε τα παπούτσια στο χέρι». Πηγή από το περιβάλλον της Κιμ Καρντάσιαν αναφέρει ότι ήταν εκείνη, η οποία είχε απευθυνθεί σε δικηγόρο, τουλάχιστον έναν χρόνο πριν. Μάλιστα, επισημαίνει ότι η σταρ έκανε υπομονή τόσο καιρό, λόγω της πίεσης, που τής ασκούσε ο Κάνιε Γουέστ να δώσουν ο ένας στον άλλο μια ευκαιρία.

 

Exit mobile version