Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 129: Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη 20/4

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 129: Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη 20/4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 129: Ο Δούκας στη φυλακή και ο Μιλτιάδης στα... όπλα!

20.04.2021 | 10:09

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1,  με τον βιαστή της Ελένης να έχει τιμωρηθεί και τον μικρό Σέργιο να ζητάει τη μητέρα του την Ασημίνα, ενώ ο Νικηφόρος αρνείται στο παιδί να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί της. Στο επεισόδιο της Τρίτης 20 Απριλίου, ο Δούκας περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο, ενώ ο δικηγόρος του αναλαμβάνει να πείσει την Ανέτ ν’ αλλάξει την κατάθεσή της και να μην παραδεχτεί πως ο Δούκας διέρρηξε το αστυνομικό τμήμα. Θα πεισθεί η Ανέτ να συγκαλύψει ακόμα ένα έγκλημα του αδελφού της;

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 129: Τρίτη 20 Απριλίου

Το βράδυ της Τρίτης, θα δούμε στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, τον Δούκα να βρίσκεται στο κρατητήριο, ενώ ο δικηγόρος του αναλαμβάνει να πείσει την Ανέτ ν’ αλλάξει την κατάθεσή της και να μην παραδεχτεί πως ο Δούκας διέρρηξε το αστυνομικό τμήμα. Θα πεισθεί η Ανέτ να συγκαλύψει ακόμα ένα έγκλημα του αδελφού της; Η Ασημίνα προσφέρει χείρα βοηθείας στον Νικηφόρο, ενώ τις μόνες στιγμές ευτυχίας στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, τις προσφέρει η παρουσία του Σέργιου. Η τύχη φαίνεται να χαμογελά στην Ουρανία όταν γνωρίζει έναν μεγαλοεπιχειρηματία της Λάρισας. Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης εναντίον του Δούκα, μέσω του Συνεταιρισμού, ενώ ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει, για ακόμα μια φορά, τις σχέσεις του με τον Κωνσταντή.

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 129: Τρίτη 20 Απριλίου

Άγριες Μέλισσες Spoiler 20/4: Χαμός έρχεται στα επόμενα επεισόδια

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δεύτερος κύκλος κρύβει πολλές και μεγάλες εκπλήξεις, όπως η εγκυμοσύνη της Ελένης. Η Ασημίνα επίσης,  έχει να αντιμετωπίσει τον Νικηφόρο που πλέον δείχνει να χάνει εντελώς τον έλεγχο των “πράξεων του. Ο τελευταίος βλέπει τον κόσμο του να καταρρέει, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με την σκληρή τιμωρία του Δούκα, ο οποίος τον αποκληρώνει. Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου η Ασημίνα θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον Νικηφόρο, με αποτέλεσμα εκείνη και η Δρόσω να κερδίζουν την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Η εξέλιξη αυτή, βγάζει τον Νικηφόρο εκτός εαυτού, που έχοντας συνειδητοποιήσει ότι τα έχει χάσει όλα, παίζει το τελευταίο του χαρτί. Έτσι, αποφασίζει να καταφύγει στα άκρα και να καταδώσει την Ασημίνα και τις αδερφές της στην αστυνομία για τον φόνο του Σέργιου. Οι αδερφές Σταμίρη κινδυνεύουν πλέον να βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για αν­θρωποκτονία και πλέον η φυλακή είναι για εκείνες μονόδρομος.

Exit mobile version