Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor αποχώρηση Καλίδη: Ο λόγος που τον έκανε να «φύγει» από το παιχνίδι
LIFESTYLE

Survivor αποχώρηση Καλίδη: Ο λόγος που τον έκανε να «φύγει» από το παιχνίδι

Survivor - Πάνος Καλίδης: Τι τον έκανε να αποχωρήσει οικειοθελώς;

Ο Πάνος Καλίδης, αποκάλυψε στο περιοδικό “Τηλεθεατής” ποιος ήταν ο λόγος που τον έκανε να πάρει την απόφασή να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 4. Η αποχώρηση του είχε συγκλονίσει και ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Στην συνέντευξη του αποκαλύπτει ένα γεγονός που τον έκανε να σκεφτεί κατά πόσο θέλει να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης. Ακόμα, αναφέρθηκε και στο κατά πόσο τον επηρέασε η στάση του Τζέιμς, του Νίκου και της Άννας Μαρίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor και να επιστρέψει στη σύζυγό του Λεάννα Μάρκογλου και τα παιδιά τους. Στο σπίτι του όμως αποφάσισε να καλέσει πρώην παίκτες του Survivor. Παρόντες ήταν και Μπλε και Κόκκινοι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το φετινό  Survivor και συγκεκριμένα, μέσω social media, είδαμε πως σε αυτή τη μάζωξη βρέθηκαν οι Βαλέρια Χοψονίδου, Έλενα Κρέμλιδου, Κρις Σταμούλης,  Γιώργος Ταβλαδάκης, Δημήτρης Μακρόπουλος, Ανθή Σαλαγκούδη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη. Μπορεί, λοιπόν, να μην ήταν και σωστή η απόφαση του να αποχωρήσει, αφού φαίνεται να του έλειψε η παρέα του Άγιου Δομίνικου.

Τελικά ήταν σωστή η απόφασή σας να αποχωρήσετε οικειοθελώς από το Survivor;

Για να πάρω την απόφαση να φύγω, το είχα σκεφτεί καλά και δεν το μετάνιωσα, γιατί ζω τις στιγμές που ήθελα να ζήσω με την οικογένειά μου.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε, τη συγκεκριμένη στιγμή, να θέλετε να φύγετε;

Η σωματική και ψυχολογική κούραση και κάποιο έπαθλο επικοινωνίας  που είχαμε κερδίσει, μέσα από το οποίο ήρθα σε επικοινωνία με την οικογένειά μου, γεγονός που με έκανε να θυμηθώ τι έχω αφήσει έξω και να αισθανθώ έντονα ότι θέλω να γυρίσω.

Πιστεύετε ότι η τριάδα Τζέιμς, Νίκος και Άννα Μαρία σας “χρησιμοποίησε” στρατηγικά;

Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν είναι κάτι που έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να αποχωρήσω. Σίγουρα ήταν μια ψυχολογική πίεση, αλλά δεν ήταν ο λόγος που με έκανε να θέλω να αποχωρήσω.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις