MasterChef Spoiler ασυλία: Αυτός ο παίκτης κερδίζει σήμερα

LIFESTYLE

MasterChef Spoiler ασυλία: Αυτός ο παίκτης κερδίζει σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

MasterChef Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί και ποιος κερδίζει την ασυλία

20.04.2021 | 11:32

Στο χθεσινό επεισόδιο MasterChef είδαμε να κερδίζει στη δοκιμασία με το Mystery Box η Λία, η οποία χρησιμοποίησε το πλεονέκτημα της και δεν μαγείρεψε. Παρακολούθησε τη δοκιμασία από τον εξώστη και πέρασε αυτομάτως στους 11. Δυσκόλεψε αρκετούς παίκτες μοιράζοντας το χρόνο σε κάποιους 90 λεπτά και σε κάποιους 60 λεπτά για το τεστ δημιουργικότητας. Αυτοί που ξεχώρισαν ήταν ο Διονύσης και η Μαργαρίτα, αλλά το πιάτο του Διονύση είναι πιθανό να του χαρίσει την ασυλία.

Από την άλλη τα χειρότερα πιάτα ήταν της Μαρίας και του Αλέξανδρου, που δεν πρόλαβαν καλά καλά να τα στήσουν. Ακόμα, το πιάτο της Ανούς φάνηκε να μην ενθουσιάζει και τόσο τους κριτές, και είναι πιθανό να είναι αυτοί οι τρεις υποψήφιοι. Η Ανούς, όμως, μην ξεχνάμε ότι έχει ένα πλεονέκτημα, που δεν είναι άλλο από τον Διονύση. Οι δυό τους έχουν αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση, και σίγουρα δε θα θέλει να την δει να μάχεται για ακόμα μια φορά για την παραμονή της στο παιχνίδι.

Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Έτσι, αν ο Διονύσης κερδίσει την κάρτα ασυλίας, θα την σώσει και  στη θέση της θα κατέβει ο Παύλος. Ακούγεται, λοιπόν, ότι ο Παύλος θα είναι και ο παίκτης που θα αποχαιρετήσει το παιχνίδι. Τίποτα δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο, και για αυτό αναμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο.

Spoiler για την τελική πεντάδα

Καθώς τα γυρίσματα για το MasterChef είναι πολύ πιο μπροστά σε σχέση με τα επεισόδιοα που προβάλλονται, είναι αναμενόμενο πως μέχρι τον Ιούνιο που θα έχουμε τον τελικό, θα υπάρξουν πολλές ανατροπές. Τα 5 πρόσωπα που είναι φαβορί για να πάνε ως το τέρμα είναι οι: Μαργαρίτα, Μαρία, Μαρίνα, Αλέξανδρος, Διονύσης. Από την π[εντάδα λείπουν πολλοί καλοί μάγειρες, όπως ο Τζιοβάνι και ο Ιωάννης, κάτι που μας φαίνεται αδιανόητο. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε πως θα εξελιχθεί η πορεία του παιχνιδιού.

Ετικέτες
Exit mobile version