Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαριαλένα – Σάκης Survivor: Στημένο το δώρο που της έκανε
LIFESTYLE

Μαριαλένα – Σάκης Survivor: Στημένο το δώρο που της έκανε

Μαριαλένα - Σάκης Survivor: Χαμός με το κολιέ που της έδωσε

Χαμό έχει προκαλέσει το κολιέ που έκανε δώρο ο Σάκης στην Μαριαλένα, αφού όπως αποκαλύφθηκε το είχε ξαναφορέσει σε προηγούμενο επεισόδιο, συγκεκριμένα στο πάρτι της ένωσης. Πολλοί κάνουν λόγο ότι όλα είναι σκηνοθετημένα, και αυτό το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα λέγονται. Το κολιέ έχει μια πέτρα σε σχήμα καρδιάς, και το έδωσε ο Άλεξ στον Σάκη, ώστε εκείνος να το δώσει στην Μαριαλένα. Το κολιέ αυτό όμως το είχε ξαναφορέσει στις 28 Φεβρουαρίου, άρα ο Άλεξ το είχε πάρει από εκείνη, και το έδωσε μετά στον Σάκη για να της το επιστρέψει.

Αρχικά της ζήτησε να επιλέξει ανάμεσα στα δυο χέρια του λέγοντάς της πως αν πετύχει το σωστό θα δώσουν ραντεβού στο «La casa blanca», όπως ονομάζεται το σημείο που κάθονται, για να δουν μαζί το ηλιοβασίλεμα. «Είπα να σου κάνω ένα δώρο και είπα να το κάνουμε σωστά» είπε ο Σάκης στη Μαριαλένα δίνοντάς της ένα κοχύλι, μέσα στο οποίο είχε βάλει το δώρο του. Η Χριστίνα Κεφαλά παρακολούθησε το επεισόδιο και αντέδρασε στην σκηνή αυτή με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Η αντίδραση της Χριστίνας

Το παρακολούθησε με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και εκείνος την ώρα που ο Σάκης έδινε στην Μαριαλένα τον κολιέ, την βιντεοσκοπούσε. «Τελικά της το έδωσε το μενταγιόν» είπε γελώντας η Χριστίνα, η οποία να υπενθυμίσουμε ότι είχε μπει στο παιχνίδι σαν την νυν του Σάκη.

Μετά την αποχώρηση της είχε κάνει τις εξής δηλώσεις: «Είμαι καλά, αλλά είμαι λίγο στεναχωρημένη με την αποχώρησή μου. Μετά την ένωση ήρθα κοντά με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη και είδα τα παιδιά να απομακρύνονται. Ο James δε θα έλεγε ποτέ να με ψηφίσουν όλοι. Θα το πήγαινε διπλωματικά. Τον έχω μάθει.

Δεν υπήρχε αρκετός χώρος στην καλύβα επειδή είχαν απλωθεί και πήγα και κοιμήθηκα με τον Τριαντάφυλλο. Ο Σάκης ήθελε να τα ρίξει σε μένα για να φανεί στην τηλεόραση πως έχω εγώ το πρόβλημα και εκείνος είναι αυτός που τα ενώνει όλα. Δεν έριξα ευθύνες στον Νίκο που με ψήφισε ότι το έκανε επίτηδες. Με πειράξει που όταν γύρισα από το νοσοκομείο ο Νίκος δε μου ζήτησε συγγνώμη. Είδα πως δεν χάρηκαν πολύ που γύρισα από το νοσοκομείο. Ο James με κατέβασε δυο φορές από τη βάρκα και μου το χτύπαγε σε δύο συμβούλια. Ο Ταβλαδάκης είχε πει κάτι στα παιδιά από τι συμβαίνει έξω και ότι είναι μισητοί, είχε έρθει διαβασμένος.

Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί. Ο Σάκης έλεγε πως δεν είχε κάτι μαζί μου. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ. Είναι και λίγο για το φαίνεσθαι. Είναι χειριστικός. Μπορεί να εκμεταλλεύονταν καταστάσεις για να φανεί. Ο Σάκης έχει σκοπό να πάει τελικό. Σίγουρα θα εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα για να φανεί. Ο Νίκος υλοποιεί ό,τι θέλει ο James. Ο Αλέξης είναι πολύ έξυπνος, πολύ χειριστικός και διπλωμάτης. Έχει ταλέντο σε όλα. Έχει εμμονή με τον James. Το σχόλιο για τα όπλα μου το έκανα για πλάκα. Δεν ήθελα να προσβάλλω τις συμπαίκτριές μου. Το έκανα για πλάκα, δεν ξέρω πως πέρασε στον κόσμο »

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις