Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελευθερία Ελευθερίου Survivor: Ποζάρει με το μαγιό που φορούσε στον Άγιο Δομίνικο
LIFESTYLE

Ελευθερία Ελευθερίου Survivor: Ποζάρει με το μαγιό που φορούσε στον Άγιο Δομίνικο

Ελευθερία Ελευθερίου Survivor: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά την αποχώρησή της

Η Κύπρια τραγουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου, με την επιστροφή της από το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», ξεκίνησε τις αναρτήσεις στο Instagram. Είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, και η αποχώρησή της άφησε πολλούς άφωνους. Αρχικά δημοσίευσε ένα στόρι με το μαγιό που φορούσε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, το οποίο είχε γίνει θέμα συζήτησης. Δεν δίστασε να αυτοσαρκαστεί ποζάροντας στο σπίτι της με αθλητικό look και κρατώντας το μαγιό, γράφοντας «στόχος».

Το μαγιό αυτό είχε σχολιαστεί αρκετά αφού αναδείκνυε όλες το καλλίγραμμο σώμα και τις καμπύλες της τραγουδίστριας, ειδικά όταν έτρεχε στα run. Έτσι λοιπόν, το χρησιμοποίησε σαν «όπλο» της, κάνοντας το σφεντόνα δήθενα στοχεύοντας. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram:

Πώς βίωσε το παιχνίδι;

Στην συνέχεια έκανε μια ανάρτηση, με μια φωτογραφία από τον στίβο μάχης, μιλώντας για την εμπειρία της. Η ίδια σημείωσε πως πέρασε δύσκολα, αφού είναι λογικό να κουράστηκε τόσο ψυχικ, όσο και σωματικά, αλλά κατάφερε να βγει αλώβητη. Συγκεκριμένα έγραψε: «Έτρεξα. Ξεπέρασα κάθε ”εμπόδιο”. Στόχευσα. Πετύχαινα…ή μπορεί και όχι. Σημασία έχει η εμπειρία. Στόχος μου ήταν να παραμείνω αλώβητη και έφυγα με τη συνείδηση μου καθαρή. Στο τέλος αυτό μένει. Όλα για το ”run“ παιδιά, η διαδρομή είναι αυτή που πραγματικά αξίζει!»

Ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε το σκυλάκι της

Η γνωστή τραγουδίστρια έφθασε ανανεωμένη, χαρούμενη και μαυρισμένη στην Ελλάδα, και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και εκεί την περίμεναν φυσικά οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor.

Έχοντας υιοθετήσει ένα νέο look με τα χαρακτηριστικά κοτσιδάκια των κοριτσιών στον Άγιο Δομίνικο, η Ελευθερία ήρθε στην Αθήνα και τράβηξε φυσικά πάνω της τα φωτογραφικά φλας. Και μπορεί στο αεροδρόμιο να μην την περίμενε κάποιο κοντινό της πρόσωπο, η επιστροφή στο σπίτι όμως ήταν επεισοδιακή με τους φίλους της Ελευθερίας και τον κούκλο σκύλο της να της έχουν ετοιμάσει ένα prive πάρτι επιστροφής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις