Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντελίνα Βαρθακούρη – Αρναούτογλου: Καλεσμένη σήμερα στο «The 2Night Show»
LIFESTYLE

Αντελίνα Βαρθακούρη – Αρναούτογλου: Καλεσμένη σήμερα στο «The 2Night Show»

Αντελίνα Βαρθακούρη - Αρναούτογλου: Μεταξύ άλλων, η Αντελίνα αναφέρεται στους λόγους που την οδήγησαν στο «τηλεοπτικό διαζύγιο» με τον Alpha.

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Αντελίνα Βαρθακούρη. Η γνωριμία και ο γάμος «αστραπή» με τον Χάρη Βαρθακούρη, η ζήλια, οι συζυγικοί καυγάδες, αλλά και η έννοια της συντροφικότητας και της βαθιάς αγάπης που διακατέχει το ζευγάρι. Πώς είναι η σχέση με τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο, και για ποιο λόγο επέλεξε να κρατήσει το επίθετο Βαρθακούρη;

Μεταξύ άλλων, η Αντελίνα αναφέρεται στους λόγους που την οδήγησαν στο «τηλεοπτικό διαζύγιο» με τον Alpha, καθώς και για τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σου Κου Family» που παρουσιάζει μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη. Πώς της φαίνεται ο Χάρης ως παρουσιαστής και πώς κρίνει την τηλεοπτική τους συνύπαρξη; Τέλος, αποκαλύπτει αν η εκπομπή τους θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Το βιογραφικό της

Η Αντελίνα Βαρθακούρη γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1984

Το πατρικό της επίθετο είναι Τελώνη και το βαφτιστικό της όνομα Αδελαΐδα

Έχει δυο κόρες τη Μελωδία- Μαρία την οποία βάφτισε η Πέγκυ Ζήνα και τη Λιόνα-Κωνσταντία που τη βάφτισαν οι στενοί φίλοι του Χάρη, Ανδρέας Κουρής και Κωνσταντίνος Ζούλας

Ο μπαμπάς της είναι γεννημένος στην Αθήνα. Ο παππούς της Κρητικός, απ΄την Ιεράπετρα με ρίζες απ΄το Αϊβαλί ,η γιαγιά της καθολική με ρίζες από την Ιταλία (εξού και το όνομα της) και Μικρά Ασία. Η μαμά και η οικογένεια της από την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα το Λυγουριό -Επίδαυρος, Αργολίδας

Ανήκει στο Ζώδιο του Καρκίνου

Έχει ύψος 1,64

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης παντρεύτηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2013 στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην πλατεία Κεφαλαρίου. Το μυστήριο τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάση Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ενώ κουμπάρος του ζεύγους ήταν ο Γιάννης Χορόζογλου. Όπως θα δείτε και στην ακόλουθη φωτογραφία, ως νύφη ήταν μελαχρινή

Θαυμάζει την Ελένη Μενεγάκη και είχε πάντα όνειρο να γίνει και η ίδια παρουσιάστρια

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο Έψιλον σε μια πρωινή εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο με τον Θανάση Πάτρα, ενώ στη συνέχεια έκανε τη δική της εκπομπή που ήταν και πάλι πρωινό μαγκαζίνο στο ίδιο κανάλι.

Το 2017-2018 παρουσίασε τα Σαββατοκύριακα εκπομπή στο κανάλι ΑΡΤ “Καλημέρα τι κάνεις”

Το φθινόπωρο του 2019 η Αντελίνα και ο Χάρης συμμετείχαν στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star “GLOBETROTTERS” όπου είδε τη δημοφιλία της να χτυπάει “κόκκινο” εξαιτίας του αυθόρμητου χαρακτήρα της.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Το άγχος και η καραντίνα παχαίνουν – «Πήρα 17 κιλά σε 2 χρόνια»

Για το εξώφυλλο του περιοδικού Hello είχαν φωτογραφηθεί παλαιότερα ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη μαζί με τις κόρες τους, Μελωδία και Λιόνα. Οι οικοδεσπότες της εκπομπής «Σου Κου Family» του ΣΚΑΪ είχαν μιλήσει στον Γιάννη Βίτσα για τη σχέση τους και τις δυσκολίες που έχουν περάσει.

«Η μεγαλύτερη νίκη είναι ότι έχουμε φτιάξει μια υπέροχη και δεμένη οικογένεια. Λατρεύω το πόσο η Αντελίνα μάχεται και μοχθεί για να είναι ακλόνητη η οικογένειά μας. Το γεγονός ότι είμαστε ενωμένοι οφείλεται σε εκείνην και τον δυναμισμό της. Είναι γεννημένη αρχηγός» ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Δουλεύω στον απόλυτα ανταγωνιστικό χώρο της τηλεόρασης. Τα τελευταία 2 χρόνια πήρα 17 κιλά, για τα οποία δεν δικαιολογούμαι καθώς δεν συνδέονται με θέμα υγείας. Έφαγα και τα πήρα» εξήγησε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Πιέστηκα ψυχολογικά, έκανα έναν αγώνα δρόμου για ορισμένα πράγματα, και όχι μόνο για τη δουλειά. Μετά από κάτι τέτοιο, η πίεση κάποια στιγμή ξεσπά»  ανέφερε, εξηγώντας ότι τα περιττά κιλά της οφείλονται «στο τεράστιο άγχος που βίωσα, σε συνδυασμό με το μεγάλο διάστημα της καραντίνας στη συνέχεια. Δεν είχα ποτέ περιττά κιλά, δεν γνώριζα τη λέξη δίαιτα. Δεν ήξερα πώς είναι να στερούμαι, οπότε έλεγα ‘’έλα, μωρέ, και τι έγινε;’’ και έπαιρνα κιλά».

Δείτε ακόμη:
Ο πρώην σύντροφος της Νανάς Παλαιτσάκη απαντά: Επαθε μανία καταδίωξης όταν της είπα να χωρίσουμε
Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα – Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Ελεονώρα Μελέτη: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό – Δυναμικό comeback στη δουλειά της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις