Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κορωπί φόνος: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 76χρονο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορωπί φόνος: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 76χρονο

Κορωπί φονικό: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον παιδοκτόνο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στον 76χρονο άνδρα, που ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο γιο του. Το φονικό σημειώθηκε χθες (19/4) στο Κορωπί και έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο ηλικιωμένος άνδρας οδηγήθηκε υποβασταζόμενος στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, και μετά την απόφαση οδηγήθηκε στον ανακριτή.Να υπενθυμίσουμε το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας, που εκτυλίχθηκε στο Κορωπί. Σύμφωνα με πληροφορίες το έγκλημα έγινε στις 10:10 στην οδό Γ. Αναγνώστου 40 όταν ένας 76χρονος σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 48χρονο γιο του.

Δράστης και θύμα είχαν συχνούς τσακωμούς και προστριβές γιατί ο γιος είχε προβλήματα με το αλκοόλ. Μετά το έγκλημα, την αστυνομία ειδοποίησε ο δεύτερος γιος του ηλικιωμένου. Σύμφωνα με το mesogianews.gr αμέσως στο σημείο κατέφθασε αστυνομική δύναμη και ιατροδικαστής. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Κορωπίου. Το τελευταίο διάστημα ο 48χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και έμενε με τον πατέρα του και τον αδερφό του. Ο έτερος γιος της οικογένειας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και περιέγραψε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια.

Τα λόγια του 76χρονου

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 48χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ, ενώ το θύμα ήταν και πατέρας δύο παιδιών. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι στο έπειτα από την κλήση του ίδιου του θήτη: «Σκότωσα τον γιο μου, ελάτε να με συλλάβετε», φέρεται να είπε ο 76χρονος στο τηλέφωνο. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον ηλικιωμένο με τη κυνηγετική καραμπίνα δίπλα του και τον δολοφονημένο γιο του κείτεται στο έδαφος νεκρός.

Άγριο έγκλημα στα Πατήσια: Νεκρός 90χρονος

Τον βρήκαν δεμένο και φιμωμένο μέσα στο σπίτι του. Οι Αρχές μπήκαν στο διαμέρισμά του και εντόπισαν τον άτυχο ηλικιωμένο δεμένο και φιμωμένο. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ληστεία, καθώς το σπίτι του 90χρονου ήταν άνω – κάτω.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις