Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζένη Καζάκου τηλεόραση: Ντεμπούτο για την εγγονή της Τζένης Καρέζη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένη Καζάκου τηλεόραση: Ντεμπούτο για την εγγονή της Τζένης Καρέζη

Τζένη Καζάκου τηλεόραση: Στη μικρή οθόνη και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο κάνει ντεμπούτο η εγγονή της Τζένης Καρέζη, Τζένη Καζάκου.

Η Τζένη Καζάκου, η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη και εγγονή της αείμνηστης Τζένης Καρέζη, είναι μια πανέμορφη νεαρή κοπέλα η οποια ακολουθεί τα βήματα των γονιών της και των παππούδων της. Έτσι, στη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Τζένη Καζάκου, θα κάνει το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως είπε η Δήμητρα Καλφούντζου στον αέρα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”.

Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και εγγονή της σπουδαίας Τζένης Καρέζη, θα πρωταγωνιστήσει στη μίνι σειρά που ετοιμάζει ο Μανούσος Μανουσάκης στην ΕΡΤ, βασισμένη σε διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. “Η Τζένη Καζάκου είναι ένα παιδί που δεν έχουμε ξαναδεί να πρωταγωνιστεί κάπου και θα την δούμε στη κρατική τηλεόραση να πρωταγωνιστεί σε μία από τις τρεις νέες μίνι σειρές που ετοιμάζει ο Μανούσος Μανουσάκης, βασισμένες σε πολύ σημαντικά διηγήματα. Η Τζένη θα πρωταγωνιστήσει σε αυτό το διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη “Βαρδιάνος στα σπόρκα”, με συμπρωταγωνίστρια τη Ρένια Λουιζίδου, θα είναι και ο Πέτρος Ξεκούκης και πολλοί άλλοι πρωταγωνιστές”, είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Η όμορφη Τζένη Καζάκου

Η Τζένη Καζάκου, είναι μόλις 21 ετών και όνειρό της είναι να γίνει μια μέρα ηθοποιός και να κατακτήσει τον καλλιτεχνικό κόσμο. Εξάλλου το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Τα γονίδια υπάρχουν όχι μόνο από τους γονείς της αλλά από τον παππού της Κώστα Καζάκο και φυσικά από τη γιαγιά της, την αξέχαστη σε όλους, Τζένη Καρέζη, που όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά της. “Κάτι” από το βλέμμα της και “κάτι” από το υπέροχο χαμόγελό της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις