Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 128: Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 19 Απριλίου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 128: Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 19 Απριλίου

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 128: Τι θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες στο Επεισόδιο 128, σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, με τον Νικηφόρο να καλείται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του αναφορικά με τον πατέρα του, τον Δούκα. Ένας γάμος φέρνει μια πιο ελαφριά ατμόσφαιρα στο Διαφάνι, αλλά πίσω από τις κλειστές πόρτες παίζονται τα μεγάλα δράματα

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 128 – Δευτέρα 19 Απριλίου

Όλο το χωριό είναι στο γλέντι του γάμου του Προύσαλη και της Ρίζως και οι αδελφές Σταμίρη έρχονται πιο κοντά. Ο Νικηφόρος πηγαίνει τον Σέργιο στο σπίτι τους και η Ασημίνα με τη Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές με το παιδί. Η Πηνελόπη επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών και όλοι υποψιάζονται πως έχει να κάνει με τον Μελέτη, που ελπίζει και πάλι πως θα είναι μαζί με την αγαπημένη του. Ο Αλέξης, καταρρακωμένος από τον χωρισμό τους, επικεντρώνεται στην υπόθεση του Θέμελη.

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 128: Ο Δούκας βεβαιώνεται για την προδοσία του Νικηφόρου

Πώς θα αντιδράσει απέναντι στον γιο του που συνεχίζει να τον προκαλεί; Ο Λάμπρος με την Ελένη ανακαλύπτουν ότι ο Μιλτιάδης έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του όταν τους αποκαλύπτει τι ομολόγησε στον Δούκα. Ο Προύσαλης και ο Άγγελος υποψιάζονται πως ο Δούκας διέρρηξε το τμήμα και πήρε το σημείωμα και η ομολογία της Ανέτ θα τους το επιβεβαιώσει.

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 128: Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 19 Απριλίου
Άγριες Μέλισσες: Το επεισόδιο της Παρασκευής

Άγριες Μέλισσες: Τέσσερις ήρωες πεθαίνουν στα επόμενα επεισόδια

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, η αυλαία στις «Άγριες Μέλισσες» θα πέσει την Παρασκευή 4 Ιουνίου, καθώς ο ΑΝΤ1 έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Euro 2020, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου. Οι εξελίξεις τον επόμενο ενάμιση μήνα θα είναι καταιγιστικές, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά τέσσερις ήρωες της δημοφιλούς σειράς μέσα στα επόμενα επεισόδια θα πεθάνουν.

Την ίδια στιγμή, ολοκληρώνονται σταδιακά οι συζητήσεις με τους συντελεστές για τον τρίτο κύκλο, αλλά και για την ιστορία που θα αφηγηθεί η δραματική σειρά στο επόμενό της κεφάλαιο. Η πλοκή θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις των ηρώων, ενώ το σήριαλ θα προβάλλεται για όλη τη σεζόν, έως τον Ιούνιο του 2022.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN, η Κάτια Δανδουλάκη θα συνεχίσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 και πριν το τέλος του έτους θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει περαιτέρω ή όχι. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ενδεχομένως να κάνει κάποιες επανεμφανίσεις στον νέο κύκλο, καθώς οι σεναριογράφοι έχουν αφήσει ανοιχτή την ιστορία του. Ο Γιώργος Γάλλος, ο οποίος υποδύεται τον Μιλτιάδη, είναι ακόμα ένας ηθοποιός του οποίου το μέλλον είναι με ερωτηματικό. Όπως, επίσης, ερωτηματικό έχει και ο ρόλος του Κωνσταντή, τον οποίο ερμηνεύει ο Γιάννης Κουκουράκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις