Survivor spoiler ασυλία 19/4 σήμερα: Αυτοί κερδίζουν τη Δευτέρα!

LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 19/4 σήμερα: Αυτοί κερδίζουν τη Δευτέρα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler ασυλία 19/4 σήμερα: Μπλε ή κόκκινοι; Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

19.04.2021 | 15:59

Survivor spoiler ασυλία 19/4 σήμερα: Με μονομαχία ασυλίας ξεκινά η νέα βδομάδα στο Survivor, με τις δύο ομάδες να θέλουν να αποφύγουν όσο τίποτα άλλο την ήττα. Πλέον στο παιχνίδι υπάρχει απόλυτη ισορροπία καθώς οι ομάδες μετρούν από πέντε άντρες και δύο γυναίκες, με τις παίκτριες όμως να αισθάνονται ασφαλείς καθώς δεν μπορούν να ψηφιστούν για αποχώρηση. Στο χθεσινό (18/4) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, είδαμε ένα σκληρό αγώνισμα με τους παίκτες να αποχωρούν με πόνους. Οι μπλε γύρισαν τον αγώνα και από 7-3 όπου έχαναν, κέρδισαν με 10-9 και έτσι απόλαυσαν το έπαθλο του φαγητού.

Δείτε ακόμη: Survivor: Η παραγωγή έπαιξε τραγούδι του Λιβάνη στα πλάνα Σάκη – Μαριαλένα και το Twitter ξεσάλωσε

Πριν το αγώνισμα του επάθλου ο Αλέξης Παππάς έκανε μία πρόταση – «βόμβα» στον Τζέιμς, με τον «πρίγκιπα» να την αποδέχεται. Έτσι σε περίπτωση που η κάθε ομάδα πάρει από μία ασυλία αυτή τη βδομάδα και στην περίπτωση που δεν κερδίσει ένας από τους δύο την ατομική ασυλία, τότε θα τους δούμε αυτόματα υποψήφιους, όπως εκείνοι είπαν, ώστε να επιλέξει το κοινό με ποιανού το μέρος είναι.

Survivor Spoiler σήμερα 19/4:  Το δώρο του Σάκη στην Μαριαλένα κάτω από το ηλιοβασίλεμα

Survivor spoiler ασυλία 19/4 σήμερα: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης και το δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας έχουμε ακόμα αρκετές ώρες, οπότε ας πάμε στα σημερινά.

Η πρώτη ασυλία της εβδομάδας «βάφεται» στα μπλε! Ναι, η μπλε ομάδα κερδίζει και πάλι με τους κόκκινους να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το αποτέλεσμα δεν θα προκαλέσει έκπληξη. Ο Τριαντάφυλλος θα είναι για 8η φορά υποψήφιος και μένει να δούμε τι θα συμβεί την Τρίτη και ποιους θα έχει δίπλα του στη ψηφοφορία. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως μυρίζει… μπαρούτι στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler ασυλία 19/4 σήμερα: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Survivor spoiler: Μέγα σκάνδαλο! Αποβάλλονται Τζέιμς και Νίκος;

Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης είναι αντιμέτωποι με οριστική αποβολή από το Survivor! Τις τελευταίες ώρες ο Ατζούν Ιλιτζαλί και το επιτελείο του είναι σε διαρκείς συσκέψεις και μάλιστα ο Τούρκος παραγωγός του Survivor είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τους δυο παίκτες. Σε σημείο που συζητάει ανοιχτά να τους διώξει από τον Άγιο Δομίνικο. Νίκος και Τζέιμς τρώνε κανονικά φαγητό με την παραγωγή να τους πιάνει να κλέβουν. Όμως η όλη ιστορία έχει και άλλη παράμετρο, που ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Μέλη του συνεργείου, Έλληνες και αυτοί, ήταν εκείνοι οι οποίοι έδιναν φαγητό στους δυο παίκτες. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που ο Ατζούν έδιωξε όλους τους Έλληνες εργαζόμενους και έχει αφήσει Τούρκους, καθώς δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν. Οι δυο παίκτες φέρεται να έχουν συναντηθεί με τον ίδιο τον Ατζούν ο οποίος όχι απλά τους επέπληξε αλλά τους είπε ανοιχτά πως το μέλλον τους είναι από αμφίβολο έως… χλωμό στο παιχνίδι! Αυτή τη στιγμή δείχνει λίγο δύσκολο να δούμε τους δυο παίκτες να αποβάλλονται, ωστόσο είναι σίγουρο πως Τζέιμς και Νίκος βρίσκονται με μια κίτρινη κάρτα ο καθένας ενώ ο Ατζούν παρακολουθεί κάθε τους κίνηση.

Ετικέτες
Exit mobile version