Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπαγεωργίου GNTM 4: Τελικά θα είναι η διάδοχος της Καγιά;
LIFESTYLE

Παπαγεωργίου GNTM 4: Τελικά θα είναι η διάδοχος της Καγιά;

Παπαγεωργίου GNTM 4: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε έμμεσα τις φήμες

Την προηγούμενη μόλις εβδομάδα σαν «βόμβα» έσκασε η ανακοίνωση του Star, που έκανε γνωστό πως η Βίκυ Καγιά δε θα βρίσκεται στον επόμενο κύκλο του GNTM, παρότι παραμένει στο κανάλι και ανανεώνει μάλιστα τη συνεργασία του με αυτό.

Δείτε ακόμη: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο GNTM 4

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star“, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars“, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022.

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Οι φήμες

Αμέσως φυσικά ξεκίνησαν οι υποθέσεις σχετικά με το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά. Φαβορί φάνηκε πως ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με τις φήμες να είναι έντονες το πρωί της Δευτέρας.

Στις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στο τέταρτο κύκλο του GNTM ως κριτής και παρουσιάστρια για να αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά, απάντησε ωστόσο με έμμεσο τρόπο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της. Πιο συγκεκριμένα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε έμμεσα τις φήμες γράφοντας:

«Δείξε μου ότι δεν έχεις ιδέα για όσα λέγονται χωρίς να μου το πεις». Η παρουσιάστρια συνόδευσε την ανάρτησή της με το hashtag «#πωσείπατε;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις