Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ασυλία Survivor 19/4 Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα
LIFESTYLE

Ασυλία Survivor 19/4 Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Ασυλία Survivor 19/4 Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της ασυλίας

Ασυλία Survivor 19/4 Spoiler: To επεισόδιο της Κυριακής του Survivor είχε ένα από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά αγωνίσματα με έπαθλο το φαγητό. Κόκκινοι και Μπλε κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε ένα πολύ δύσκολο στίβο μάχης με κύρια χαρακτηριστικά τη δύναμη, την συγκέντρωση και την ισορροπία.

Η κούκλα σύντροφος του Παππά μιλά για όλα – “Έχασε τον γάμο μας”

Survivor: Η παραγωγή έπαιξε τραγούδι του Λιβάνη στα πλάνα Σάκη – Μαριαλένα και το Twitter ξεσάλωσε

Μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι, νικητές βγήκαν οι Μπλε, με σκορ 10 – 9. Μετά τη νίκη τους οι παίκτες της Μπλε ομάδας απόλαυσαν ένα πλούσιο τραπέζι με αρκετά φαγητά, μεταξύ αυτών και γεμιστά και φυσικά πήραν δυνάμεις για τη συνέχεια.

Ασυλία Survivor 19/4 Spoiler: Ποιοι θα κερδίσουν την ασυλία

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (19/4) οι δυο ομάδες θα παλέψουν για την ασυλία. Ποιος όμως θα είναι ο νικητής;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, σήμερα την πρώτη ασυλία θα κατακτήσει η Μπλε ομάδα.

Άρα στο συμβούλιο του νησιού οι Κόκκινοι θα πρέπει να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ασυλία Survivor 19/4 Spoiler: Χαμός και σήμερα!

Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός θα φύγει;

Αν και είναι πολύ νωρίς, πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τον Αλέξη Παππά. Θέλει να διώξει τον Τζέημς και στη συνέχεια με τη σειρά Μπάρτζη, Μπόγδανο Κόρο. Καλή η στρατηγική, αλλά ότο παράκανε. Και είχε δείξει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι πως έχει μια ευφυΐα.

Μάλλον όμως δεν τα έχει υπολογίσει καλά τα πράγματα. Διότι είναι πολύ πιθανό να είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει, σύμφωνα με το έγκυρο sportime. Αν δεν κερδίσει την ατομική ασυλία που κατά 99% δεν την κερδίζει, θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Αν όχι απόψε, στο επεισόδιο της Τρίτης. Είτε χάσουν, είτε κερδίσουν οι κόκκινοι θα υποδειχθεί.

 

Survivor spoiler: Έπεσαν μπουνιές μεταξύ δύο παικτών της μπλε ομάδας

Σύμφωνα με πληροφορίες του nassosblog, οι Μπλε θα χάσουν σε κάποιο αγώνισμα ασυλίας, πιθανόν εννοεί το αυριανό. Δεν είναι γνωστό ποιος θα βγει από την κάλπη. Ωστόσο, στην ατομική ασυλία θα κερδίσει η Ελένη Χαμπέρη και θα προτείνει προς αποχώρηση τον Νίκο Μπάρτζη. Προφανώς, ο Νίκος θα αντιδράσει, κάτι που θα προκαλέσει την οργή του Κόρομι. Όπως αναφέρουν πάντα οι ίδιες πληροφορίες, οι δύο τους θα «θυμηθούν» την παλιά τους κόντρα από τη μπλε ομάδα και μάλιστα θα πιαστούν στα χέρια. Τόσο άνθρωποι της παραγωγής, αλλά και μέλη της κόκκινης ομάδας, μπαίνουν στην μέση να τους χωρίσουν…

Survivor: Αλλάζει ώρα προβολής

Με αφορμή τη Μεγάλη Εβδομάδα θα υπάρξουν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των καναλιών. Η σειρά «8 Λέξεις» δεν θα προβληθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα και το «Survivor» θα προβάλλεται στις 21:00 μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» το ριάλιτι επιβίωσης δεν θα μεταδοθεί την Κυριακή του Πάσχα και θα επιστρέψει στις οθόνες μας τη Δευτέρα του Πάσχα.

Έξαλλος ο Ατζούν Ιλιτζαλί με Μπάρτζη και Καφετζή

Άστραψε και βρόντηξε ο Ατζούν. Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως Έλληνες μέλη της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης μετατέθηκαν στα Survivor Ρουμανίας και Τουρκίας, γιατί φέρεται να έδιναν πληροφορίες αλλά και φαγητό στον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.  «Νίκος Μπάρτζης και James Καφετζής είχαν πληροφορίες για το τι γίνεται έξω, στην Ελλάδα, και έβρισκαν φαγητό».

«Νίκος Μπάρτζης και James Καφετζής είχαν πληροφορίες για το τι γίνεται έξω, στην Ελλάδα, και έβρισκαν φαγητό. Γι’ αυτό “κατηγορήθηκαν” κάποια μέλη της παραγωγής και είχαμε δυσμενείς μεταθέσεις. Έλληνες, μέλη της παραγωγής, έφυγαν για το τουρκικό και το ρουμανικό Survivor και αντίστοιχα οι θέσεις αυτές καλύφθηκαν από Τούρκους και Ρουμάνους.

Έδιναν πληροφορίες στον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή για όσα γίνονται στην Ελλάδα, ενώ τους έδιναν και φαγητό. Ο Acun Ilicali είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από το κομμάτι των διαρροών. Θεωρεί πως είναι σε ένα κομβικό σημείο το παιχνίδι και με αυτές τις διαρροές αλλάζει η στάση των παικτών από εδώ και πέρα. Εάν συνεχιστούν οι διαρροές θα γίνουν απολύσεις στο Survivor μέσα στις επόμενες μέρες» είπε ο Αλέξης Μίχας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις