Τροχαίο – Νέα Πέραμος: Νεκρός ο 17χρονος ανιψιός του Ανεστόπουλου

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο – Νέα Πέραμος: Νεκρός ο 17χρονος ανιψιός του Ανεστόπουλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τροχαίο - Νέα Πέραμος: Ο 17χρονος ανιψιός του Θάνου Ανεστόπουλου βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

19.04.2021 | 19:31

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του Θάνου Ανεστόπουλου από το συγκρότημα “Διάφανα Κρίνα”, καθώς ο μόλις 17 ετών ανιψιός του “έσβησε” στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Κυριακής, στη Νέα Πέραμο. Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha “T-Live” γύρω στις τρεις τα ξημερώματα, ο νεαρός και η παρέα του έφυγαν με τα ποδήλατά τους από ένα φιλικό σπίτι στην περιοχή με προορισμό ένα άλλο προκειμένου να παίξουν παιχνίδια στον υπολογιστή.

Τότε, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον άτυχο έφηβο. Όπως περιέγραψαν οι φίλοι του, το ποδήλατο του θύματος πολτοποιήθηκε, ενώ ο 17χρονος εκσφενδονίστηκε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος και στη συνέχεια βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του. Παρότι οι συνομήλικοί του κάλεσαν αμέσως για βοήθεια, όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς ο έφηβος είχε ήδη ξεψυχήσει.

Λάτρευε τη μουσική…

Η οικογένεια του νεαρού καταγγέλλει ότι ο οδηγός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοολ και ότι έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα. Μετά την τραγωδία, οι φίλοι του θύματος, σοκαρισμένοι από το γεγονός, άφησαν μερικά λουλούδια στο σημείο όπου έχασε άδικα τη ζωή του ο 17χρονος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νεαρό αγόρι είχε ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, “ανεβάζοντας” στο youtube κομμάτια του με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο “Stuck”.

Τα Διάφανα Κρίνα

Ο Θάνος Ανεστόπουλος απεβίωσε στις 3 Σεπτεμβρίου 2016 από καρκίνο. Ο ίδιος είχε ανακοινώσει την ασθένειά του μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook το 2015.

Ετικέτες
Exit mobile version