Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Περιστέρι κορονοπάρτυ: Βίντεο οργισμένου κατοίκου, «με το έτσι γουστάρω κλείνουν δρόμους»
ΕΛΛΑΔΑ

Περιστέρι κορονοπάρτυ: Βίντεο οργισμένου κατοίκου, «με το έτσι γουστάρω κλείνουν δρόμους»

Περιστέρι κορονοπάρτυ: Όπως γράφει, το πάρτι στήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ, με αυτοκίνητα να κλείνουν τους δρόμους και τη μουσική να παίζει στο τέρμα.

Την αγανάκτησή του εξέφρασε ένας κάτοικος Περιστερίου, ο οποίος είδε να μετατρέπεται η γειτονιά του σε χώρο συνωστισμού και στη συνέχεια σε σκουπιδότοπο εξαιτίας κορονοπάρτι. Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, κάτοικος του Περιστερίου εκφράζει την οργή του για το κορονοπάρτι που στήθηκε και στη δική του γειτονιά. Όπως γράφει, το πάρτι στήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ, με αυτοκίνητα να κλείνουν τους δρόμους και τη μουσική να παίζει στο τέρμα.

«Και δεν αναφέρομαι καν στον αριθμό των ατόμων που μαζεύτηκαν για ακόμα μια φορά στο κέντρο του Περιστερίου, στην οδό Βεάκη, για να παρτάρουν (στο συγκεκριμένο θέμα, δυστυχώς, δεν υπάρχει σωτηρία), αλλά σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα, που με το έτσι γουστάρω κλείνουν τη Βεάκη και τους παράδρομους με τη μουσική όχι απλά στο τέρμα, και εμείς να πρέπει να το ανεχτούμε…», γράφει χαρακτηριστικά.

Το βίντεο που ανήρτησε κάτοικος του Περιστερίου από κορονοπάρτι

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το Δήμαρχο Περιστερίου και την Ελληνική Αστυνομία που μας άφησαν άυπνους για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ. Και δεν αναφέρομαι καν στον αριθμό των ατόμων που μαζεύτηκαν για ακόμα μια φορά στο κέντρο του Περιστερίου στην οδό Βεάκη για να παρτάρουν (στο συγκεκριμένο θέμα, δυστυχώς, δεν υπάρχει σωτηρία), αλλά σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα, που με το έτσι γουστάρω κλείνουν τη Βεάκη και τους παράδρομους με τη μουσική όχι απλά στο τέρμα, και εμείς να πρέπει να το ανεχτούμε.

Και, φυσικά, δώρο κόντρες με μηχανάκια και αυτοκίνητα για να νανουριστούμε…

Κύριε Δήμαρχε, κάποτε είχατε πει “περπατάω στο Περιστέρι, βάζω όλους τους Περιστεριώτες για ύπνο και πάω τελευταίος”.

Άμα λοιπόν μπορείτε, κάντε μου τη χάρη και ελάτε να βάλετε και εμένα και την οικογένειά μου για ύπνο… ααααχχχ, ξέχασα… εμάς του κέντρου μας έχετε χρόνια γραμμένους. Και ελάτε το ξημέρωμα να δείτε τι ωραία και καθαρά είναι στο κέντρο με τα μπουκάλια τα ποτήρια και τα κάτουρα…τιιιιι δεν σας βγάζει ο δρόμος???

Αρκετή υπομονή κάναμε τόσα χρόνια όλοι οι κάτοικοι… άμα δε μπορείτε πείτε το και αδειάστε μας τη γωνιά. Και ναι, πήραμε πάρα πολλοί την αστυνομία με παρακάλια και μας λέγανε δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα… Ευχαριστούμε λοιπόν όλους σας από καρδιάς…», έγραψε.

Δείτε ακόμη: 
Η Ελλάδα πρώτη στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών
Θεοδωρίδου: Ασφαλές και αποτελεσματικό το εμβόλιο της Johnson & Johnson
Τραγωδία στη Γαύδο: Μυστήριο με την ταχύτητα στο κιβώτιο του αυτοκινήτου – Νέα στοιχεία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις