Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κεφαλονιά τροχαίο με εγκατάλειψη: Χτύπησε παιδιά και έφυγε – Τι είπε στις Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Κεφαλονιά τροχαίο με εγκατάλειψη: Χτύπησε παιδιά και έφυγε – Τι είπε στις Αρχές

Κεφαλονιά τροχαίο με εγκατάλειψη: Οδηγός στην Κεφαλονιά παρέσυρε πέντε παιδιά με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια τα εγκατέλειψε.

Νέο περιστατικό εγκατάλειψης μετά από τροχαίο σημειώθηκε το Σάββατο στην Κεφαλονιά όταν οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητο του και εγκατέλειψε πέντε παιδιά. Το περιστατικό, συνέβη έξω από το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης και ευτυχώς τα παιδιά -κάποια από αυτά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο στην υγεία τους. Ωστόσο, η είδηση ότι μικρά παιδιά εγκατείληφθηκαν στον δρόμο έχει αναστατώσει την Κεφαλονιά.

Η Τροχαία Αργοστολίου βρίσκεται στο στάδιο των καταθέσεων των μαρτύρων που είδαν τι συνέβη, ώστε να εντοπιστεί ο δράστης αυτής της απαράδεκτης ενέργειας και να συλληφθεί. Χθες αργά το βράδυ οδηγός εμφανίστηκε στις αρχές, ωστόσο αρνείται παντελώς τις κατηγορίες και δηλώνει ότι αυτός πέρασε από το σημείο μετά το συμβάν.

Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρή 23χρονη νεαρή οδηγό στη Θεσσαλονίκη

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε μία 23χρονη κοπέλα χθες τα ξημερώματα μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα το τροχαίο σημειώθηκε στις 2:30 περίπου τη νύχτα όταν το ΙΧ που οδηγούσε η άτυχη κοπέλα εξετράπη, υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, της πορείας του ενώ το όχημα κινούταν στον Περιφερειακό. Το ατύχημα συνέβη στο 18ο χλμ στο ρεύμα προς δυτικά. Αποτέλεσμα της εκτροπής του αυτοκίνητου ήταν αυτό να χτυπήσει στα μεταλλικά στηθαία και στο κράσπεδο κόβοντας το νήμα της ζωής της άτυχης 23χρονης κοπέλας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο:

Πρώτες πρωινές ώρες (17-04-2021) στο 18ο χλμ της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης (ρεύμα πορείας προς δυτικά), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονη ημεδαπή εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία και κράσπεδο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Τροχαία

Δείτε ακόμη:

Τραγωδία στη Νέα Ερυθραία: Είδαν τον γιο τους να καίγεται ζωντανός
“Φρένο” στις μετακινήσεις για Πάσχα στο χωριό – Ανοιχτές με self test οι εκκλησίες
Πυροβολισμοί στο σπίτι του Φουρθιώτη: “Γιώργο με σκοτώνουν» – Τι λέει ο δικηγόρος του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις