Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα

8 λέξεις επόμενα επεισόδια: Αναμένονται πολλές εξελίξεις και ανατροπές στην σειρά.

Μεγάλες ανατροπές αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. Αναλυτικότερατο προηγούμενο, επεισόδιο της Πέμπτης 15 Απριλίου, η Μάγδα φεύγει κακήν κακώς από το κανάλι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αιμίλιου να την προλάβει και να της εξηγήσει. Όταν πηγαίνει στο σπίτι, βρίσκει τα πράγματά του στην εξώπορτα, με τη Μάγδα να αρνείται να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία του ενώ επικοινωνεί και με δικηγόρο για το διαζύγιο. Η Ναυσικά συνεχίζει τα ψέματα στην Τζουλιάνα σχετικά με το γράμμα στην αδερφή της και προσπαθεί να βρει μια λύση. Ο Οδυσσέας και η Έρση ξεκινάνε την αναζήτηση νέου σπιτιού. Ο Άκης αναθέτει στον Μανούσο να γίνει η σκιά της Αποστολίας και να την ακολουθεί παντού και πάντα. Η Αντριάνα πετυχαίνει τον Δημήτρη με τη Μαίρη και θεωρεί ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει μεταξύ τους. Η Εύα μένει έγκυος, γεγονός που πλημμυρίζει χαρά τον Νικηφόρο.

Δείτε ακόμη: Ο Μπραντ Πιτ με αναπηρικό αμαξίδιο σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες

8 Λέξεις: 19/4

Στο επεισόδιο της Δευτέρας η Έρση προβληματίζεται και με το επαγγελματικό της μέλλον, καθώς δεν θα είναι πια μάνατζερ του Οδυσσέα. Η Ευδοκία καταφθάνει στην Κέρκυρα και ζητάει από την Αλίκη να γυρίσει πίσω στη σχολή της. Η Ηλιάνα γνωρίζει τον Παύλο και δείχνει να γοητεύεται από την παρουσία του. Η Αντριάνα πετυχαίνει τον Δημήτρη με τη Μαίρη και θεωρεί ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει μεταξύ τους.

8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: Ο Μιλτιάδης σιγουρεύεται πως ο Άλκης είναι γιος του

Ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στη Ναυσικά πως δεν είναι διατεθειμένος να την χάσει από τη ζωή του. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA βγαίνουν, ο Μιλτιάδης σιγουρεύεται πως ο Άλκης είναι γιος του και πηγαίνει να τον συναντήσει στο σπίτι του για να του πει τα νέα. Ο Αιμίλιος προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει με τη Μάγδα αλλά εκείνη είναι βαθιά πληγωμένη και δεν θέλει καν να τον ακούσει. Στο μεταξύ, η Ηλιάνα κλέβει το λάπτοπ της Μαίρης σε μια προσπάθεια να ξεσκεπάσει το μεγάλο μυστικό της.

8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: 20/4

H Έρση προβληματίζεται και με το επαγγελματικό της μέλλον, καθώς δεν θα είναι πια μάνατζερ του Οδυσσέα. Η Ευδοκία καταφθάνει στην Κέρκυρα και ζητάει από την Αλίκη να γυρίσει πίσω στη σχολή της. Η Ηλιάνα γνωρίζει τον Παύλο και δείχνει να γοητεύεται από την παρουσία του. Η Αντριάνα πετυχαίνει τον Δημήτρη με τη Μαίρη και θεωρεί ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει μεταξύ τους. Ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στη Ναυσικά πως δεν είναι διατεθειμένος να την χάσει από τη ζωή του. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA βγαίνουν, ο Μιλτιάδης σιγουρεύεται πως ο Άλκης είναι γιος του και πηγαίνει να τον συναντήσει στο σπίτι του για να του πει τα νέα. Ο Αιμίλιος προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει με τη Μάγδα αλλά εκείνη είναι βαθιά πληγωμένη και δεν θέλει καν να τον ακούσει. Στο μεταξύ, η Ηλιάνα κλέβει το λάπτοπ της Μαίρης σε μια προσπάθεια να ξεσκεπάσει το μεγάλο μυστικό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 8λεξεις (@_8_lexeis)

8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: 21/4

Ο Αιμίλιος, πιο μετανιωμένος από ποτέ, θέλει επανασύνδεση με τη Μάγδα. Ο Νικηφόρος και η Εύα είναι ευτυχισμένοι με την εγκυμοσύνη και κάνουν τραπέζι στο σπίτι τους για να ανακοινώσουν τα καλά νέα σε όλους. Η Νόνα βλέπει ένα πολύ περίεργο όνειρο και μιλάει γι’ αυτό στον Οδυσσέα. Η Ευδοκία είναι πολύ εκδηλωτική απέναντι στην Αλίκη και η Έρση με τον Οδυσσέα είναι σίγουροι πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Ο Μιχαήλ δίνει τον Άγγελο στην Εύα για ένα βράδυ, αποφασίζει όμως να το κρύψει από τη Βικτώρια που λείπει στο Λονδίνο. Ο Φρίξος μαθαίνει από τον εκδοτικό οίκο ότι ενδιαφέρονται να εκδώσουν το βιβλίο του. Ο Μιλτιάδης λέει στην Κατερίνα ότι ο Άλκης είναι γιος του, μένει άναυδος όμως από την αντίδρασή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 8λεξεις (@_8_lexeis)

Δείτε ακόμη:

Ο Μπραντ Πιτ με αναπηρικό αμαξίδιο σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες
Η ζωή χαμογέλασε στον Βασίλη Χαλακατεβάκη – Πατέρας για πρώτη φορά στα 63
Τζένιφερ Λόπεζ και Άλεξ Ροντρίγκεζ ανακοίνωσαν και επίσημα τον χωρισμό τους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις