Αθήνα

°C

Κυριακή

09

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Τα πιο ανεξάρτητα ζώδια: Οι «μοναχικοί λύκοι» που αγαπούν την ελευθερία τους
PLUS

Τα πιο ανεξάρτητα ζώδια: Οι «μοναχικοί λύκοι» που αγαπούν την ελευθερία τους

Τα πιο ανεξάρτητα ζώδια: Λατρεούν την ελευθερία και απεχθάνονται τους περιορισμούς.

Αυτά τα ζώδια δεν το βάζουν κάτω και όποτε έρχονται αντιμέτωπα με εντολές και περιορισμούς, θα τα δείς να εξαφανίζονται στο λεπτό. Μερικά δείχνουν ανοχή στην αρχή, όμως μόλις το πράγμα ζορίσει θα τα δεις σε κάποια παραλία να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα. Άλλοι μοιάζουν με “άγρια άλογα”, που δεν δαμάζονται με τίποτα και όσο και να προσπαθείς να τα φέρεις στα μέτρα σου, εκείνα έχουν το “ταλέντο” να σε κάνουν να πιστεύεις ότι τα κατάφερες, αλλά θα τα δεις εξαφανισμένα και αυτά. Η ελευθερία είναι πολύτιμο πράγμα για τα ζώδια και τα παρακάτω που θα δείτε στην συνέχεια του άρθρου, δεν αφήνουν τίποτα και κανέναν να τους την στερήσει. Ιδού λοιπόν τα πιο “ελεύθερα πνεύματα” σύμφωνα με τους αστρολόγους και το astrology.gr.

Δείτε ακόμη: Τι χαρακτηριστικά έχει ο πεθερός ανάλογα με το ζώδιο του

Κούνια

Κριός

Ο Κριός είναι φυσικός ηγέτης. Ως το ζώδιο που σηματοδοτεί την έναρξη της άνοιξης, καθώς και την αρχή του ζωδιακού κύκλου, διατηρεί μονίμως έναν ενθουσιασμό που τον κρατάει σε διαρκή εγρήγορση. Τόσο πολύ, που τείνει να αφήνει τους άλλους πίσω του. Παρασυρόμενος δηλ. από τον ενθουσιασμό του, ορμάει μπροστά και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Η επιθυμία του να ολοκληρώσει γρήγορα τα το κάθε τι τροφοδοτεί την ανεξάρτητη φύση του.

Η συνήθης στάση του Κριού είναι το «θα το κάνω μόνος μου». Αυτό το ζώδιο χρειάζεται την ανεξαρτησία, προκειμένου να είναι σε θέση να αφήσει τα πάντα πίσω και να αλλάξει τα σχέδιά του, χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει για να εξετάσει άλλες επιλογές. Ο Κριός συχνά αποκτά κακή φήμη εξαιτίας της παρορμητικής φύσης του, ωστόσο, σκέψου ότι οι παρορμήσεις μπορεί να είναι απλά ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώνεται η ευαισθησία ή η διαίσθησή του. Τελικά, η ελευθερία του Κριού να κάνει πράγματα μόνος του είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους.

Καπέλο

Τοξότης

Αυτό το ανοιχτόμυαλο, αισιόδοξο ζώδιο δίνει προτεραιότητα στην ελευθερία και τη διαρκή επέκταση, πέρα και πάνω από το κάθε τι. Ο Τοξότης βλέπει τη ζωή σαν ένα συνεχόμενο ταξίδι, και δεν είναι πρόθυμος να αφήσει αυτό το ταξίδι στην άκρη για κανέναν ή καμία. Είτε θα πας μαζί του ή θα μείνεις πίσω. Απαιτεί πολύ χώρο για να αναπτυχθεί και να ανθίσει, και η στασιμότητα δεν αποτελεί ποτέ επιλογή του. Αντίθετα η συχνή αλλαγή του ρυθμού ή του τοπίου είναι κάτι που θα καλωσορίσει με ανοιχτές αγκάλες.

Αυτό το μεταβλητό ζώδιο προσαρμόζεται στις αλλαγές της ζωής πολύ εύκολα. Στην πραγματικότητα, προτιμά να αλλάζουν και να εξελίσσονται τα πράγματα, ώστε να μην προλάβει να βαρεθεί! Ο Τοξότης δεν αντέχει με τίποτα να είναι περιορισμένος ή να τον βάλουν σε κουτάκια οποιουδήποτε είδους. Έχει πολύ μεγάλα σχέδια και όνειρα που δεν μπορούν να συγκρατηθούν. Προκειμένου να συνεχίσει να βελτιώνει τις γνώσεις του, έχει την ανάγκη να δίνει προτεραιότητα στις δικές του ανεξάρτητες πεποιθήσεις και όχι τόσο στις συλλογικές. Και πράγματι αυτό κάνει, πηγαίνοντας παντού. Όπου τον πάει ο άνεμος!

Κοπέλα ήλιος

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα σταθερό ζώδιο του αέρα, το οποίο δίνει μεγάλη έμφαση στην εξέγερση ενάντια στους ξεπερασμένους κοινωνικούς κανόνες ή στους περιορισμούς. Οι Υδροχόοι παίρνουν πολύ σοβαρά την ελευθερία, αλλά όχι μόνο για τους ίδιους. Για τον καθένα πάνω σε αυτόν τον πλανήτη! Γνωστοί ως οι ανθρωπιστές του ζωδιακού, δίνουν προτεραιότητα στις ανεξάρτητες σκέψεις και ιδέες τους, ακόμα κι αν δεν είναι και τόσο δημοφιλείς ή ενοχλούν κάποια αφτιά!

Ένας Υδροχόος απολαμβάνει την ακραία ή εκκεντρική οπτική και πρακτική, επειδή του επιτρέπει να τιμάει τις μοναδικές σκέψεις και ιδέες του, χωρίς να πρέπει να συμμορφωθεί για κανένα λόγο. Δεν πρόκειται ποτέ να συμβαδίσει ή να συμφωνήσει με κάτι που δεν πιστεύει ακράδαντα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα μείνει μόνος του. Είναι ένα ζώδιο από το οποίο μπορείς να διδαχθείς πολλά, επειδή πραγματικά δεν ενοχλείται αν τον κρίνουν ή τον χαρακτηρίσουν αρνητικά ούτε θα νιώσει άβολα επειδή ακολουθεί έναν ασυνήθιστο δρόμο. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η συμπεριφορά που τον απελευθερώνει απολύτως!

Βουνό άνδρας

Δείτε ακόμη:

Πώς συντηρούμε τα τυριά – Όλα τα μυστικά του ψυγείου
“Πείτε αντίο” στα ζωύφια που “κατασκηνώνουν” στις γλάστρες σας!
Πώς θα είναι πάντα καθαρό το σπίτι σας με κατοικίδιο μέσα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις