Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Νάσος Γαλακτερός: Τι σχέση έχει μαζί του ο Σπαλιάρας
LIFESTYLE

Survivor Νάσος Γαλακτερός: Τι σχέση έχει μαζί του ο Σπαλιάρας

Survivor Νάσος Γαλακτερός: Ο Γιάννης Σπαλιάρας που συμμετείχε στο Survivor το 2017, αποκάλυψε τη συγγένεια που έχει με παίκτη του φετινού Survivor.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Dot” που θα προβληθεί το ερχόμενο Σάββατο είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Σε αποκλειστικό απόσπασμα της συνέντευξης, που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω της εκπομπής “Love It” φαίνεται το μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιαστής και πρώην καλαθοσφαιριστής, να μιλάει για τη συγγενική σχέση που έχει με τον Παύλο, παίκτη του φετινού Survivor.

“Θεωρώ ότι το φετινό Survivor δεν θυμίζει με τίποτα τα προηγούμενα. Θυμίζει περισσότερο ριάλιτι, παρά αγωνιστικό ριάλιτι. Ο Παύλος είναι ανιψιός μου. Δεν με είχε πάρει τηλέφωνο πριν πάει. Ντράπηκε να με πάρει”, είπε γελώντας ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Survivor Νάσος Γαλακτερός: Η μεγάλη αδυναμία

Ο Παύλος Γαλακτερός, γιος του γνωστού μπασκετμπολίστα, Νάσου Γαλακτερού, είναι το αγόρι που έχει τραβήξει τα βλέμματα. Η «ήρεμη δύναμη» της κόκκινης ομάδας πήγε στον Άγιο Δομίνικο αλλά άφησε ένα κορίτσι πίσω του το οποίο σκέφτεται κάθε μέρα και σίγουρα του λείπει. Ο Νάσος Γαλακτερός, μετά τον χωρισμό του με την μητέρα του Παύλου, Τέτα Λεονταρίδου, παντρεύτηκε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και μαζί απέκτησαν ένα πανέμορφο κορίτσι στο οποίο έχει τεράστια αδυναμία ο Παύλος Γαλακτερός και τους έχουμε δει να φωτογραφίζονται πολλές φορές για χάρη του Instagram και είναι το απόλυτο family goal.

Ο Παύλος έχε τεράστια αδυναμία στο κορίτσι αυτό, στην αδερφούλα του και όπως έχουμε δει στις περιγραφές που έχει κάνει σε φωτογραφίες του στο Instagram, είναι το κορίτσι της ζωής του! Ο Παύλος Γαλακτερός είναι 23 ετών, έχει σπουδάσι ηχολήπτης και τον έχουμε δει να εμφανίζεται στην εκπομπή Join Us ως παρουσιαστή ενώ βρέθηκε και στην ομάδα της εκπομπής «Οι Θαλασσόλυκοι». Είναι αθλητικός τύπος, αγαπά τη θάλασσα και του αρέσουν τα extreme sports.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Όταν μιλάω για τον Νάσο και τον Παύλο κλαίω

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, δημοσιογράφος, διευθύντρια περιοδικών και παρουσιάστρια, μίλησε για το πόσο της λείπει ο Παύλος Γαλακτερός τώρα που βρίσκεται στο «Survivor 2021». Η σύζυγος του Νάσου Γαλακτερού αποκάλυψε ότι γνώρισε τον Παύλο σε ηλικία 11 χρονών, λίγο μετά από τη γνωριμία της με τον πατέρα του. «Αν μας καλούσαν, θα πήγαινα αύριο στον Άγιο Δομίνικο. Για να δω που πατάει το παιδί, που κοιμάται», είπε η παρουσιάστρια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, διευκρινίζοντας ότι προτεραιότητα φυσικά έχει η μητέρα του Παύλου, Σόφη.

Και απαντώντας στην ερώτηση πως έγινε η γνωριμία με τον Νάσο Γαλακτερό, είπε: «Τον γνώρισα στο τηλέφωνο. Τον είχα πάρει τηλέφωνο για να κάνει εξώφυλλο στο περιοδικό. Αρχίσαμε να μιλάμε – ήταν πολύς κόσμος μπροστά… Σε εκείνο το τηλέφωνο κάτι έγινε… Ξαφνικά άρχισα να κάνω μαλλιά. Καταλάβαινα ότι κάτι γίνεται.

Για τον Παύλο και τον Νάσο δεν μπορώ να μιλάω. Κλαίω. Ειδικά για τον Παύλο αυτή την περίοδο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις