Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μέρκελ εμβολιασμός: Έκανε την πρώτη δόση της AstraZeneca, το πιστοποιητικό της
ΚΟΣΜΟΣ

Μέρκελ εμβολιασμός: Έκανε την πρώτη δόση της AstraZeneca, το πιστοποιητικό της

Μέρκελ εμβολιασμός: Όπως αναφέρει η tagesspiegel, η Μέρκελ είναι άνω των 60 ετών και ως εκ τούτου ανήκει στην ηλικιακή ομάδα που λαμβάνει το AstraZeneca.

«Χαρούμενη» που έλαβε το εμβόλιο της AstraZeneca δηλώνει η Άνγκελα Μέρκελ. Ο εκπρόσωπος της Γερμανίδας καγκελαρίου δημοσίευσε στο Twitter έγγραφο που δείχνει ότι η Ανγκελα Μέρκελ έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου. Η δεύτερη ημερομηνία εμβολιασμού της Μέρκελ δεν γνωστοποιήθηκε.

Όπως αναφέρει η tagesspiegel, η Μέρκελ είναι άνω των 60 ετών και ως εκ τούτου ανήκει στην ηλικιακή ομάδα που λαμβάνει το AstraZeneca.

«Είμαι χαρούμενη που έλαβα το πρώτο εμβόλιο της AstraZeneca σήμερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετέχουν στην εκστρατεία εμβολιασμού και όλους όσοι έχουν εμβολιαστεί. Ο εμβολιασμός είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση της πανδημίας», δήλωσε η Μέρκελ.

Εμβολιάστηκε και η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε την Πέμπτη (15/4) η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η 62χρονη Γερμανίδα πολιτικός με ανάρτησή της στα social media. «Αφού ξεπεράσαμε τους 100 εκατομμύρια εμβολιασμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είμαι πολλή χαρούμενη που κάνω σήμερα το εμβόλιο κατά του κορονοϊού» γραφεί στο Twitter η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Και συμπληρώνει: «Οι εμβολιασμοί θα αυξηθούν, καθώς οι παραδόσεις επιταχύνονται στην ΕΕ. Όσο πιο γρήγορα εμβολιάζουμε, τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να ελέγξουμε την πανδημία». Μάλιστα, η 62χρονη Γερμανίδα πολιτικός συνόδευσε την ανάρτησή της με δύο φωτογραφίες από τον εμβολιασμό της. Όπως έγινε γνωστό, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έκανε το εμβόλιο της της Pfizer/BioNtech.

Δείτε ακόμη:
Το υπέροχο animation βίντεο με τους Ελισάβετ & Φίλιππο – Συγκίνησε τους χρήστες
Viral: Έξαλλος Τούρκος σπάει την τηλεόραση του βλέποντας τις δηλώσεις Δένδια
Η πρώτη αντίδραση Ερντογάν για τον καβγά Δένδια – Τσαβούσογλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις