Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα Ερυθραία πυροβολισμοί: Άγριο επεισόδιο σε καταδίωξη
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Ερυθραία πυροβολισμοί: Άγριο επεισόδιο σε καταδίωξη

Νέα Ερυθραία πυροβολισμοί: Τέσσερις φακέλους θα έχει μπροστά της στη σημερινή συνεδρίαση η επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Νέα Ερυθραία. Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ήταν γύρω στη 1:10 τα ξημερώματα όταν πλησίασαν μηχανή για έλεγχο στην διασταύρωση των οδών Αγίων Σαράντα και Θησέως. Εκαναν νόημα σε ένα όχημα όπου επέβαιναν δύο άτομα, για να τους κάνουν έλεγχο, όταν δέχτηκαν πυροβολισμούς. Σύμφωνα με το lawandorder.gr, οι δύο επιβαίνοντες πυροβόλησαν αρκετές φορές, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός.

Οι ειδικοί φρουροί καταδίωκαν τους δράστες από τη γέφυρα Βαρυμπόμπης και όταν εκείνοι διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να ξεφύγουν, ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας έβγαλε ένα όπλο το οποίο είχε μέσα σε σάκο και πυροβόλησε πολλές φορές εναντίον των αστυνομικών.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ έβγαλαν τα υπηρεσιακά τους όπλα ώστε να ανταποδώσουν τα πυρά, ωστόσο δεν το έκαναν καθώς ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο κινούνταν πολύ κοντά. Τα άτομα που επέβαιναν στη μοτοσυκλέτα όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ φορούσαν κράνη και κουκούλες τύπου full face. Στο σημείο έσπευσαν ενισχύσεις, με τους δράστες να αναζητούνται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις