Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Γκαρσία: Φουλάρει για Ολυμπιακό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – Γκαρσία: Φουλάρει για Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ - Γκαρσία: Ο Πάμπλο Γκαρσία καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι.

Αλλαγμένος, από άποψη σχηματισμού, αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Πάμπλο Γκαρσία καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι παίκτες του. Και με δεδομένο ότι δεν μπορούν να γίνουν πολλές αλλαγές στα πρόσωπα, ο Ουρουγουανός προπονητής ετοιμάζει αλλαγές στο σύστημα.

Δείτε ακόμη: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για Τούμπα

Συγκεκριμένα, αναμένεται να αφήσει στην άκρη το 4-2-3-1 και να επιστρέψει στο 4-3-3, που εφάρμοσε στα πρώτα παιχνίδια των play off και στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, κανονικά αναμένεται να δώσει το παρών στο ματς της Κυριακής ο Ίνγκασον, παρά τις ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ απόντες θα είναι οι Περέιρα, Νινούα, Καγκάβα και Μιχάι.

Πάμπλο Γκαρσία

ΠΑΟΚ: «Θα είναι έτοιμος με Ολυμπιακό ο Ίνγκασον»

Βέβαιος ο ΠΑΟΚ ότι ο Ίνγκι Ινγκασον θα είναι έτοιμος για την αναμέτρησή με τον Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» σε ανάρτησή του επισημαίνει πως ο Ισλανδός αμυντικός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα αλλά όχι τόσο μεγάλης σημασίας.

“Ένας μικρός τραυματισμός στο γόνατο για τον “The Iceman”, αλλά θα είναι οκ για το κυριακάτικο παιχνίδι” ανέφερε ο ΠΑΟΚ σε σχετική ανάρτησή του στο προφίλ του στο Instagram.

ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις