Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζένιφερ Λόπεζ – Άλεξ Ροντρίγκεζ χωρισμός: Τίτλοι τέλους για ένα από τα διασημότερα ζευγάρια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ – Άλεξ Ροντρίγκεζ χωρισμός: Τίτλοι τέλους για ένα από τα διασημότερα ζευγάρια

Τζένιφερ Λόπεζ - Άλεξ Ροντρίγκεζ χωρισμός: Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί αλλά είχε αναγκαστεί να αναβάλλει την τελετή τουλάχιστον δύο φορές λόγω της πανδημίας.

Τίτλοι τέλους για ένα από τα διασημότερα ζευγάρια της showbiz. Μετά από προσπάθειες να σώσουν την σχέση τους η Tζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ κατέληξαν στην απόφαση πως «είναι καλύτερα να είναι φίλοι». Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί- το βίντεο της ρομαντικής πρότασης γάμου δίπλα στο κύμα είχε μάλιστα δημοσιοποιηθεί στα social media- αλλά είχε αναγκαστεί να αναβάλλει την τελετή τουλάχιστον δύο φορές λόγω της πανδημίας.

Δείτε ακόμη: Η Τζένιφερ Λόπεζ σε streaming συναυλία με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για εμβόλια κατά του κορoνοϊού

Στο μεταξύ άρχισαν να κυκλοφορούν έντονες φήμες περί χωρισμού αλλά και περί απιστίας από την πλευρά του Ροντρίγκεζ που φερόταν να ανταλλάζει μηνύματα με την τηλεοπτική σταρ Μάντισον ΛεΚρόι. Ακολούθησαν διαψεύσεις ωστόσο οι δύο τους είχαν παραδεχθεί πως αντιμετώπιζαν κρίση στη σχέση τους και πως κατέβαλαν προσπάθειες να λύσουν τα όποια προβλήματα βλέποντας μάλιστα και σύμβουλο ζευγαριών.

Η σημερινή ανακοίνωση τους ήρθε μέσω του αμερικάνικου περιοδικού ELLE: «Συνειδητοποιήσαμε ότι είναι καλύτερα να είμαστε φίλοι και προτιμούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις κοινές μας επαγγελματικές δραστηριότητες. Ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο και για τα παιδιά του καθενός».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις