Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ 2021: Ο Νίκος Ρωμανός “δείχνει” τους πρωταγωνιστές του βίντεο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ 2021: Ο Νίκος Ρωμανός “δείχνει” τους πρωταγωνιστές του βίντεο

Πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ 2021: Ο κ. Ρωμανός σημειώνει ότι οι εν λόγω επιχειρηματίες έχουν κατέβει υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ σε δημοτικές εκλογές.

Σφοδρή κριτική άσκησε η ΝΔ στην παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο Νίκος Ρωμανός, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος στάθηκε ιδιαίτερα στα βίντεο που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Σε αυτά μιλούσαν άνθρωποι της αγοράς για την κατάσταση που επικρατεί στον εμπορικό κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Σύμφωνα με τον κ. Ρωμανό, ο οποίος έκανε και σχετική ανάρτηση στο Facebook, πολλοί από τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που μίλησαν προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας μάλιστα κατέβει και ως υποψήφιοι σε δημοτικές εκλογές.

Την ίδια ώρα χαρακτήρισε “νταούλια_2” τις οικονομικές προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Στη χθεσινή παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος #Νταούλια_2 του ΣΥΡΙΖΑ, προβλήθηκε βίντεο με “μαρτυρίες μικρομεσαίων επιχειρηματιών” για την κατάσταση που επικρατεί στον εμπορικό κόσμο.

Ας δούμε μερικούς από τους πρωταγωνιστές των συγκεκριμένων βίντεο:

Νίκος Ντρέου (κατάστημα ρουχισμού): υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό Ανοιχτή Πόλη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Νάσο Ηλιόπουλο

Κώστας Βλαχόπουλος (Βιοτέχνης): υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό Ανοιχτή Πόλη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Νάσο Ηλιόπουλο

Γιώργος Λελούδας (τουριστικά είδη): υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό Ανοιχτή Πόλη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Νάσο Ηλιόπουλο

Κλειώ Αγγουράκη (γραφείο εκθέσεων): μέλος ΣΥΡΙΖΑ και αρθρογράφος Podemos.gr

Γιάννα Κωνσταντίνου (χονδρική ποτά-τρόφιμα): υποψήφια δημοτική Συμβούλος με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Αγ. Δημήτριο

Καλό θα ήταν ο κ. Τσίπρας να δοκιμάσει να μιλήσει και με ανθρώπους της αγοράς εκτός του κομματικού του μηχανισμού.

Βέβαια αυτό προϋποθέτει να ενδιαφερθεί για τα πραγματικά τους προβλήματα και όχι για το πως θα αποκτήσει αφήγημα πατώντας πάνω τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις