Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Λιανός – Τζέιμς: Πυρ και… μανία μετά τις επιθέσεις
LIFESTYLE

Survivor Λιανός – Τζέιμς: Πυρ και… μανία μετά τις επιθέσεις

Survivor Λιανός - Τζέιμς: Έξαλλος ο Γιώργος Λιανός με όσα μηνύματα λαμβάνει από φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Βροχή έπεσαν τα tweets κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του Survivor 4, όπου για μια ακόμη ημέρα πρωταγωνιστές ήταν ο Άλεξ που τα έβαζε με τον Τζέιμς. Το προχθεσινό συμβούλιο έφερε την κόκκινη ομάδα αντιμέτωπη με μια ψηφοφορία αποχώρησης, ωστόσο για μια ακόμη η αντιπαράθεση επικεντρώθηκε στην προσπάθεια του Άλεξ Παππά να υποδείξει τον Τζέιμς Καφετζή ως υποκινητή των εντάσεων σε όλο το Survivor 4. Θυμίζουμε πως από την ψηφοφορία υποψήφιος βγήκε ο Τριαντάφυλλος, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος υπέδειξε την Ελευθερία Ελευθερίου και ο Νίκος Μπάρτζης τον Παύλο Γαλακατερό. Οι τρεις τους μαζί με τον Κώστα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor 4. Εκείνο που ενόχλησε ορισμένους χρήστες του Twitter ήταν η στιγμή που ο Τζέιμς απηύθυνε μια ερώτηση προς τον Ηλία, η οποία και έμεινε ουσιαστικά αναπάντητη. Αντί του Μπόγδανου απάντηση έδωσε ο Σάκης, ενώ στο μονταρισμένο επεισόδιο δεν είδαμε ποτέ τον Ηλία να παίρνει τον λόγο.

Αρκετοί λοιπόν χρήστες του twitter έδειξαν να ενοχλούνται με την διαχείριση της συζήτησης από τον παρουσιαστή του Survivor 4. «Ρωτάει ο Τζειμς τον Ηλία, πηγαίνει να απαντήσει και ο Σάκης του λέει κάτσε θα απαντήσω εγώ. Λέει ο Τζειμς γιατί απαντάς εσύ και όχι ο Ηλίας και ο Λιανός λέει στον Τζειμς εάν ρωτάς πρέπει να περιμένεις την απάντηση …. και απαντά ο Σάκης !! Τι βλέπουμε ρεεεεε» γράφει κάποιος.

Η απάντηση του Γιώργου Λιανού στις αντιδράσεις

«Δέχεται ο Τζέιμς τέτοια επίθεση… κάνει μια ερώτηση στον Ηλία… τον προσγειώνεις δίνοντας τον λόγο στον Τραμπούκο… επιτρέπεις να τον κατηγορούν αισχρά… σου ζητάει τον λόγο να απαντήσει. Και εσύ δεν τον ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΤΈ!!!! Γιωργάρα σύνελθε!!!!» γράφει ένας από τους δεκάδες χρήστες που εντόπισαν το περιστατικό στο συμβούλιο του Survivor, για να λάβει απάντηση από τον ίδιο τον παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Λιανός απάντησε στο tweet του χρήστη, που απηχούσε την αντίδραση πολλών άλλων τηλεθεατών λέγοντας,

«Τον έδωσα και απάντησε φίλε μου (ευχαριστώ για την ωραία φωτό μου που ανέβασες) τα παράπονα σου στο μοντάζ». Μετά και τις εξηγήσεις Λιανού, υπήρξαν χρήστες που κατανόησαν την εξήγηση και άλλοι που επέμειναν να χρεώνουν «φάουλ» στον παρουσιαστή.

«Χωρίς να θέλω να φανώ κάπως, γενικά διαβάζω για τον Λιανό, εγώ σαν Μαρία δεν θεωρώ ότι φταίει κάπου ο Λιανός μοντάρονται όλα και υπάρχουν πάρα πολλές κομμένες σκηνές άρα για εμένα φταίει κάπου η παραγωγή και το μοντάζ» γράφει μια χρήστης.

«Παιδιά δεν φταίει ο Λιανός η παραγωγή μοντάρει και παίζει ότι θέλει. Νομίζω ότι δεν αξίζει πλέον ο κόσμος να βλέπει ένα θέατρο του παραλόγου που σκοπός του είναι η αποδόμηση του Τζέημς και όλης τη μπλε ομάδας πλην της νύφης που μεταφέρει την ίντριγκα…» σημειώνει κάποιος άλλος.

Survivor: Έξαλλος στο Ευτυχείτε

Σήμερα ο Γιώργος Λιανός είπε, φανερά θυμωμένος για τα μηνύματα που λαμβάνει: «Για όλους όσους μας ακούν, σήμερα σκεφτόμουν να μην ξανά μιλήσω για το Survivor. Από την άλλη μου γύρισε λίγο και είπα δεν θα σταματήσω και πίστεψε με χωρίς να το πάρω εγωιστικά, δεν πρόκειται να υπολογίσω ό,τι μου στέλνουν και μου γράφουν. Σήμερα μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω σε 2-3 γιατί ήταν πολύ προσβλητικοί. Απαντήσαμε διάθεση τρολαρίσματος και δεν συνεχίστηκε».

Και συνέχισε, λέγοντας; «Επειδή είναι θέμα του κόσμου ας κάνει ο κόσμος ό,τι θέλει, όποιον αγαπάει μπορεί να τον υποστηρίξει, όποιον δεν αγαπάει μπορεί να τον βγάλει έξω με την διαδικασία της ψηφοφορίας, η οποία έχει κανόνες». Τέλος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στη φάση αυτή με το μοντάζ επειδή κατηγορήθηκα και δε θέλω να παρεξηγηθώ (που σας είπα τα παράπονα σου στο μοντάζ), δεν κατηγόρησα το μοντάζ ότι έκρυψε η έκοψε κάτι. Ό,τι και να λέω, παρεξηγείται».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις