Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 επιστροφές παικτών 14/4: Αυτός γύρισε ξανά στο σπίτι
LIFESTYLE

MasterChef 5 επιστροφές παικτών 14/4: Αυτός γύρισε ξανά στο σπίτι

MasterChef 5 επιστροφές παικτών 14/4: Οι τελευταίες τρεις μονομαχίες κρίθηκαν σε λεπτομερείς, με δύο από τα τρία ζευγάρια να κάνουν και ένα τύπου... ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Με τρεις ακόμα μονομαχίες μεταξύ των αποχωρήσαντων και παικτών που βρίσκονταν στο σπίτι, συνεχίστηκε το MasterChef 5. Οι τελευταίες τρεις μονομαχίες κρίθηκαν σε λεπτομέρειες, με δύο από τα τρία ζευγάρια να κάνουν και ένα τύπου… ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς Ανούς και Αντώνης, αλλά και ο Ιωάννης με τον Στέφανο, είχαν προηγούμενα από το σπίτι.

Στην πρώτη μονομαχία αγωνίστηκαν ωστόσο η Κωνσταντίνα μαζί με τον Παύλο. Ο Παύλος ήταν αυτός που κράτησε τελικά την λευκή ποδιά και πήγε στον εξώστη, ενώ η Κωνσταντίνα θα έχει άλλη μία, τελευταία, ευκαιρία να κερδίσει μια ποδιά στην επόμενη φάση. Μαζί με την Κωνσταντίνα θα βρεθεί και ο Αντώνης, καθώς η Ανούς διατήρησε την λευκή ποδιά της. Η έκπληξη έγινε στο τρίτο ζευγάρι όπου ο Ιωάννης παρουσίασε καλύτερο πιάτο και έτσι επέστρεψε στο σπίτι, με τον Στέφανο να διεκδικεί την παραμονή του στο σπίτι στην επόμενη φάση.

Ιωάννης για σχέση με την Μαρία στο MasterChef: «Έξω αγαπάω μια γυναίκα κι ένιωθα την παντόφλα από το Πασαλιμάνι» (vid)

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης μίλησε για την «παντόφλα» από άλλη γυναίκα και αναφέρθηκε στην φημολογούμενη σχέση του με την Μαρία Λαζαρίδη στο MasterChef. Όπως έχουμε δει, με την Μαρία έχουν έρθει πολύ κοντά, κάτι που είναι εντελώς φιλικό όπως είπε ο ίδιος. Επίσης αποκάλυψε πως έξω αγαπάει μια γυναίκα ερωτικά και ένιωσε «την παντόφλα να έρχεται από το Πασαλιμάνι στο στούντιο», όπως είπε.

Έτσι ο Γιάννης Αυλωνίτης δεν παρέλειψε να σχολιάσει: «Η σχέση μου με την Μαρία είναι πολύ περίεργη. Δεν έρχομαι συνήθως τόσο κοντά με τις γυναίκες γιατί υπάρχει αυτό το κλισέ στην κοινωνία που λένε α κάποιος προστατεύει μια κοπέλα, οπότε τρέχει και κάτι ερωτικό. Παρεξηγήθηκα πολύ με αυτό κι επειδή ακούστηκε και μια φήμη παντοφλάκια και δεν είναι από την Μαρία προς εμένα. Είναι επειδή έχει περάσει ένα λάθος μήνυμα στον κόσμο έξω ότι τρέχει κάτι μεταξύ μας κι επειδή το είδε ένας άνθρωπος έξω τον οποίο αγαπώ δέκα φορές παραπάνω από την Μαρία που την αγαπώ φιλικά… Ένιωθα την παντόφλα να φεύγει από τον Πειραιά στο Πασαλιμάνι και να έρχεται προς το στούντιο».

Δείτε ακόμη:
Ο Γιώργος Μαυρίδης βρήκε τον σωσία του – Η απίστευτη ομοιότητα με πολεμιστή του 1912
“Ποταμός” η Ευαγγελία Δερμετζόγλου: “Στο δικό μας Survivor είχε γίνει σεξ, όχι μόνο με παίκτες”
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης καλεσμένος για πρώτη φορά στο «The 2Night Show»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις