Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 επιστροφές 14/4: Ένταση ανάμεσα σε Αντώνη και Διονύση – «Χάρηκες φλώρε;»
LIFESTYLE

MasterChef 5 επιστροφές 14/4: Ένταση ανάμεσα σε Αντώνη και Διονύση – «Χάρηκες φλώρε;»

MasterChef 5 επιστροφές 14/4: «Δεν θα κάτσω να τσακώνονται για οτιδήποτε, απλά δεν του δίνω σημασία».

Η δεύτερη μονομαχία για την είσοδο των παλιών παικτών στο MasterChef ολοκληρώθηκε αλλά όπως ήταν αναμενόμενο οι εντάσεις δεν έλειψαν. Ο Αντώνης Μητρόπουλος προκάλεσε την Ανούς Χεριμιάν, ο Ιωάννης Αυλωνίτης τον Στέφανο Χίλα και η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου τον Παύλο Χάππιλο.

Καθώς ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα ο Στέφανος πρόσθετε τις τελευταίες πινελιές στο πιάτο με τον Ιωάννη να αντιδρά σημειώνοντας ότι ήταν εκτός χρόνου- πράγμα που δεν επιβεβαιώθηκε από το var. Ο Αντώνης από την άλλη είχε πρόβλημα με το σορμπέ του. Ενώ ήταν έτοιμο ο παίκτης το ξέχασε στην κατάψυξη. Όταν ο Διονύσης το σχολίασε εκείνος εκνευρισμένος του φώναξε «Χάρηκες φλώρε;».

«Νομίζω ότι χάρηκαν κάποιοι. Ο κόσμος θα καταλάβει την συμπεριφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου. Κωλοτούμπα τον έλεγαν πάντα κι είναι ακόμα. Δεν ξέρω αν χάρηκε αλλά δεν με κοιτά καν στα μάτια. Δεν θα κάτσω να τσακώνονται για οτιδήποτε, απλά δεν του δίνω σημασία» είπε ο Αντώνης αργότερα σχετικά με το περιστατικό.

MasterChef 5: Αυτός ο παίκτης επέστρεψε στο σπίτι

Με τρεις ακόμα μονομαχίες μεταξύ των αποχωρήσαντων και παικτών που βρίσκονταν στο σπίτι, συνεχίστηκε το MasterChef 5. Οι τελευταίες τρεις μονομαχίες κρίθηκαν σε λεπτομέρειες, με δύο από τα τρία ζευγάρια να κάνουν και ένα τύπου… ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς Ανούς και Αντώνης, αλλά και ο Ιωάννης με τον Στέφανο, είχαν προηγούμενα από το σπίτι.

Στην πρώτη μονομαχία αγωνίστηκαν ωστόσο η Κωνσταντίνα μαζί με τον Παύλο. Ο Παύλος ήταν αυτός που κράτησε τελικά την λευκή ποδιά και πήγε στον εξώστη, ενώ η Κωνσταντίνα θα έχει άλλη μία, τελευταία, ευκαιρία να κερδίσει μια ποδιά στην επόμενη φάση. Μαζί με την Κωνσταντίνα θα βρεθεί και ο Αντώνης, καθώς η Ανούς διατήρησε την λευκή ποδιά της. Η έκπληξη έγινε στο τρίτο ζευγάρι όπου ο Ιωάννης παρουσίασε καλύτερο πιάτο και έτσι επέστρεψε στο σπίτι, με τον Στέφανο να διεκδικεί την παραμονή του στο σπίτι στην επόμενη φάση.

Δείτε ακόμη: 
O Mike μιλά για τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο – Τι βιωματικό τραγούδι του
Πιο σέξι από ποτέ η Μαριάνθη Κάσδαγλη – Πήγε στον Μουτσινά, τα είπε… όλα
Ο Γιώργος Μαυρίδης βρήκε τον σωσία του – Η απίστευτη ομοιότητα με πολεμιστή του 1912

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις