Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Super Κική ξυλοδαρμός: Το βίντεο που είχε δηλώσει «ΠΑΟ θρησκεία»
ΕΛΛΑΔΑ

Super Κική ξυλοδαρμός: Το βίντεο που είχε δηλώσει «ΠΑΟ θρησκεία»

Super Κική ξυλοδαρμός: Σάλος έχει προκληθεί από τον ξυλοδαρμό της Super Κικής εξαιτίας ενός παλιού βίντεο που δήλωνε Παναθηναϊκός.

Η Super Κική μαζί με την κολλητή φίλη της έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από 30 άτομα όπως κατήγγειλε η ίδια μέσα από τα σόσιαλ μίντια.

Δείτε ακόμη: Βίντεο: Μαλλιοτραβήγματα έξω από γνωστό κατάστημα στη Γλυφάδα

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της, 30 άτομα τις χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές, με την ίδια να αποδίδει το περιστατικό σε οπαδικό λόγο. Συγκεκριμένα σε παλαιότερη τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει στον Σταύρο Θεοδωράκης είχε δηλώσει οπαδός του Παναθηναϊκού.

«Παναθηναϊκός;» την είχε ρωτήσει ο δημοσιογράφος για να του απαντήσει: «Εννοείται! ΠΑΟ θρησκεία είμαι και στο κελί το 13…».

Δείτε το απόσπασμα στο 10:40

Super Κική ξυλοδαρμός: Η καταγγελία σοκ

Η Σούπερ Κική ανήρτησε μια σειρά από insta stories στα οποία αποκαλύπτει πως η ίδια και η φίλη της, Φαίη, δέχτηκαν επίθεση από 30 αγόρια, τα οποία τις χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο τους το σώμα.

“Φάγαμε ξύλο από 30 αγόρια, εγώ και η φίλη μου η Φαίη. Μπουνιές, κλωτσιές στα στομάχια, στο στόμα κλπ. Ο λόγος ήταν οπαδικός ξεκάθαρα. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με ομάδες, αλλά είχα πριν από 11 χρόνια. Είχα βγει πριν από χρόνια με τη μπλούζα του Παναθηναϊκού και με γυρισμένη πλάτη στη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη και όταν έγινε η σύνδεση με τη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όλοι κατάλαβαν ποια ήταν εκείνη η κοπέλα”, δήλωσε η Σούπερ Κική.

“Η αλήθεια είναι ότι κάνω αυτά τα stories γιατί είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και σοκαρισμένη. Περιμέναμε ότι υπάρχουν κάποιοι που χτυπάνε κοπέλες. Αλλά δεν περίμενα ότι υπάρχουν άνθρωποι με τόσο γερό στομάχι, που να τραβάνε βίντεο, να κοιτάνε και να μη βοηθάνε. Δεν γίνεται να βλέπεις στον δρόμο να βαράνε είτε άνθρωπο είτε ζώο και να μην βοηθάς. Είσαι το ίδιο με αυτόν που βαράει”, συμπλήρωσε η Σούπερ Κική. Η γνωστή κωμικός ανέφερε πως χτύπησαν πολύ και τη φίλη της, Φαίη, η οποία δεν είχε καμία σχέση με τις ομάδες, ενώ βούρκωσε αναφέροντας πως στην ουσία μπήκε στη μέση για την προστατεύσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις