Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σπυρόπουλος κορονοϊός: Το μήνυμα της Χριστίνας Πολίτη
ΕΛΛΑΔΑ

Σπυρόπουλος κορονοϊός: Το μήνυμα της Χριστίνας Πολίτη

Σπυρόπουλος κορονοϊός: Ανάρρωσε από τον κορονοϊό η Χριστίνα Πολίτη - Στο νοσοκομείο ο Κώστας Σπυρόπουλος.

Αίσιο τέλος είχε για την Χριστίνα Πολίτη η περιπέτειά της με τον κορονοϊό. Η ίδια είχε ήπια μόνο συμπτώματα, χωρίς να χρειαστεί ευτυχώς νοσηλεία. Η καραντίνα για εκείνη τελείωσε πλέον και έτσι σήμερα έκανε τον περίπατό της στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ακρόπολη. Ωστόσο, ο σύντροφός της, Κώστας Σπυρόπουλος βρίσκεται εδώ και πέντε ημέρες με κορονοϊό στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για να μην χρειαστεί να διασωληνωθεί. Η Χριστίνα Πολίτη, με μια ανάρτησή της στο Instagram, απευθύνει έκκληση για τήρηση των μέτρων σημειώνοντας ότι η οικογένειά της “χειρίζεται μια ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση”.

“Δεν αστειεύεται αυτό το πράγμα – ούτε είναι απλή ίωση!! Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα ..” προσθέτει, ενώ το μήνυμά της κλείνει με ένα ευχαριστώ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τη μάχη που δίνουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Politi (@cosmopoliti)

Αναλυτικά η ανάρτηση της Χριστίνας Πολίτη

Η δική μου περιπέτεια με τον Covid-19 τελείωσε μετά από ελαφρές αναταράξεις. Όχι όμως και για την υπόλοιπη οικογένεια που χειρίζεται μια ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση. Ανεβήκαμε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης για θετική ενέργεια. Να προσέχετε , να φοράτε μάσκες και να μην ξεχνιέστε. Όλοι έχουμε κουραστεί και εκεί είναι που κάνουμε το λάθος. Μας έκλεισαν τα πάντα και κολλάμε ο ένας τον άλλον στα σπίτια.

Πόσον καιρό να ζεις μακριά από φίλους; Ίσως τα γράψω πιο αναλυτικά όταν όλα πάνε καλά. Θα παραμένω πάντα αισιόδοξη . Να προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται αυτό το πράγμα – ούτε είναι απλή ίωση!! Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία ! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα .. μην ακούτε τα “δεν έχω- έχω κάνει εκατό τεστ” και μακριά από αρνητές και ανεύθυνους. Λάθος μας μεγάλο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές – αγωνίζονται την πιο δύσκολη περίοδο της ανθρωπότητας με όλα τα μέσα για να μας βοηθήσουν να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, την καθημερινότητα μας. Ας παραμείνουμε αγαπημένοι και που θα πάει.. θα περάσει ΚΑΙ αυτό! Είναι πια θέμα χρόνου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Politi (@cosmopoliti)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις