Ντελιβεράς έκλεψε εμβόλιο: Ασύλληπτο περιστατικό στην Αγία Παρασκευή

ΕΛΛΑΔΑ

Ντελιβεράς έκλεψε εμβόλιο: Ασύλληπτο περιστατικό στην Αγία Παρασκευή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ντελιβεράς έκλεψε εμβόλιο: Ενα απίθανο περιστατικό σημειώθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής, καθώς ένας 46χρονος φέρεται να έκλεψε ένα φιαλίδιο εμβολίου Pfizer.

15.04.2021 | 14:00

Ενα απίθανο περιστατικό σημειώθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής, καθώς ένας 46χρονος φέρεται να έκλεψε φιαλίδιο εμβολίου Pfizer κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας είναι υπάλληλος ντελίβερι σε κατάστημα με καφέ και χθες, Τετάρτη, πήγε μία παραγγελία στο εμβολιαστικό κέντρο. Παρέδωσε στους γιατρούς αυτά που είχαν παραγγείλει και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο σημείο άρχισε να συζητά μαζί τους για τα εμβόλια και τη διαδικασία.

Δείτε ακόμη: Σχέδιο για covid free ελληνικά νησιά με πληθυσμό ως 10.000: Θα εμβολιαστούν όλοι οι κάτοικοι

Μόλις όμως έφυγε, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έλειπε ένα ήδη ανοιγμένο μπουκαλάκι, το οποίο περιείχε πέντε δόσεις του εμβολίου και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αμέσως οι αρχές κινητοποιήθηκαν και ο άνδρας συνελήφθη λίγο αργότερα. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Τι είπε ένας εργαζόμενος ντελίβερι

«Γνωρίζω το προσωπικό πάνω στο εμβολιαστικό κέντρο, πηγαίνω τους καφέδες τους αφήνω, πληρώνομαι και φεύγω, τώρα άλλοι συνάδελφοι δεν ξέρω τι κάνουν. Για το περιστατικό από ότι άκουσα και γω, ο συνάδελφος είχε πιάσει την κουβέντα και κατάφερε και πήρε το φιαλίδιο με το εμβόλιο» είπε ένας εργαζόμενος ντελίβερι μιλώντας σε δημοσιογράφους. Μια άλλη πολίτης η οποία έφερε να εμβολιαστούν τους γονείς της τόνισε ότι «η κλεψιά είναι κλεψιά» ό,τι και να κλέψεις. Συγκεκριμένα είπε «Πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες. Δεν πρέπει να κλέβουμε τίποτα καθώς από μόνη της είναι κάτι το πολύ αρνητικό».

Exit mobile version