Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πέτρος Λαγούτης – Αρναούτογλου: Ο εθισμός, τα τυχερά παιχνίδια και η απεξάρτηση
LIFESTYLE

Πέτρος Λαγούτης – Αρναούτογλου: Ο εθισμός, τα τυχερά παιχνίδια και η απεξάρτηση

Πέτρος Λαγούτης - Αρναούτογλου: Ο ηθοποιός στην εκπομπή The 2Night Show μίλησε για όλα.

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν, ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για όλα. Ο δημοφιλής ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στην καθημερινή σειρά «Ήλιος» αλλά και στο «Έτερος Εγώ». Ο Πέτρος Λαγούτης αποκάλυψε μάλιστα τον τρόπο που γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια ενώ μίλησε και για την απεξάρτησή του από τα τυχερά παιχνίδια.

Πέτρος Λαγούτης

Δείτε ακόμη: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχασε 9 κιλά και ποζάρει με μπικίνι

Πέτρος Λαγούτης: Η γνωριμία με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια

«Βαριόμουν να πάω στην πρεμιέρα της ταινίας του Τσαφούλια. Δεν ήξερα τι ήταν, είχα λάβει την πρόσκληση και βαριόμουν. Με έπεισε η Δήμητρα Παπαδοπούλου να πάμε στην πρεμιέρα του Έτερος Εγώ. Όταν πήγαμε της λέω “καλά με έφερες να δω ελληνικό αστυνομικό”; Μου λέει πρόσεξε τι λες γιατί κάθεται δίπλα σου ο σκηνοθέτης. Της λέω δεν με νοιάζει και κάθισα βαριεστημένος να το δω. Ξεκινάει η ταινία και σε 5 λεπτά παθαίνω σοκ. Στο τέλος είπα στον Τσαφούλια «Δεν με ξέρεις αλλά ο, τι κάνεις εγώ έρχομαι για ένα πέρασμα, να κάνω τον κομπάρσο». Και σε δυο χρόνια με πήρε τηλέφωνο.».

Πέτρος Λαγούτης

Πέτρος Λαγούτης: Ο εθισμός στα τυχερά παιχνίδια

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον εθισμό του στα τυχερά παιχνίδια και το ταξίδι της απεξάρτησης:
«Κάθε χρόνο γιορτάζω δύο φορές. Έχω δύο γενέθλια γιατί έχω ξαναγεννηθεί. Ξαναγεννήθηκα τη μέρα που πήγα στο Κεθεα για να απεξαρτηθώ από τα τυχερά παιχνίδια.

Πέτρος Λαγούτης

Πέτρος Λαγούτης: Η απεξάρτηση

Πρέπει κάποιος να το θέλει και να είναι έτοιμος να το κάνει. Για να σταματήσεις τον οποιοδήποτε εθισμό πρέπει να αλλάξεις και άλλα πράγματα μέσα σου. Μου πήρε 26 μήνες για να απεξαρτηθώ. Το παλεύεις και ξανακοιτάς τη ζωή σου με άλλο τρόπο. Θα υποφέρεις αλλάζοντας πράγματα που έχεις μάθει λάθος. Έχει πόνο αλλά έχει και δώρα. Έρχονται ασταμάτητα σα να σε βλέπει μια ανώτερη δύναμη και να σε επιβραβεύει. Θέλει υπομονή» είπε χαρακτηριστικά.

Πέτρος Λαγούτης: Το βίντεο της συνέντευξης

Δείτε ακόμη:

Σάκης & Μαριαλένα: Το “άδειασμα” της Χριστίνας και η συμβουλή του… Λιάγκα
Οι «VOX» μαθαίνουν στον Αρναούτογλου πώς να κάνει beatboxing
Χριστίνα Κεφαλά: Ο Παππάς που έχει ταλέντο σε… όλα και ο χειριστικός Σάκης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις