Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 επιστροφές: Η ανατρεπτική δοκιμασία που τα άλλαξε όλα
LIFESTYLE

MasterChef 5 επιστροφές: Η ανατρεπτική δοκιμασία που τα άλλαξε όλα

MasterChef 5 επιστροφές: Έξι πρώην παίκτες κλήθηκαν να επιλέξουν το μαγειρικό τους ζευγάρι, από το σύνολο των εννέα επίδοξων MasterChefs που βρίσκονται στο σπίτι.

Μετά την επιστροφή της Μαργαρίτας που χαροποίησε όλο το σπίτι του «MasterChef 5», άλλη μία επιστροφή συζητήθηκε για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Στο πλαίσιο της επιστροφής παλιών παικτών και των μονομαχιών που γίνονται για να παραμείνουν οι παίκτες, η Μαρίνα Ντεμολλάι έλαβε το βράδυ της Τρίτης (13/4) το εισιτήριο της δεύτερης ευκαιρίας. Η παίκτρια επέστρεψε και δηλώνει έτοιμη και πάλι να ανακατέψει την τράπουλα του σπιτιού για άλλη μία φορά.

Έξι πρώην παίκτες κλήθηκαν να επιλέξουν το μαγειρικό τους ζευγάρι, από το σύνολο των εννέα επίδοξων MasterChefs που βρίσκονται στο σπίτι. Ο Σκορδάκης διάλεξε τη Λία, η Μαρίνα τη Μαρία και ο Αλέξανδρος το Τζαμάλ. Εκείνοι που δεν επιλέχθηκαν από τους πρώην παίκτες ήταν η Μαργαρίτα, ο Τζιοβάνι και ο Διονύσης, που εξασφάλισαν μια θέση στην επόμενη φάση και παρέμειναν στον εξώστη. Η μόνη που έμελλε χθες από τη μαγειρική αναμέτρηση να τους ακολουθήσει ήταν η Μαρίνα, η οποία επέστρεψε και ξαναφόρεσε τη λευκή ποδιά του Masterchef 5. Απόψε (14/4) θα δούμε την κόντρα Στέφανου με Ιωάννη, Παύλου με Κωνσταντίνα και Αντώνη με Ανούς.

Το γλυκό του Παναγιώτη Τζαμαλή ενθουσίασε τους κριτές με τις άρτιες τεχνικές και την υπέροχη γεύση του. Την επιστροφή της στο Masterchef 5 πάλεψε και κέρδισε η Μαρίνα, η οποία μαγείρεψε καλύτερα από την αντίπαλό της τη Μαρία. «Μαρίνα, για πολύ λίγο και για πολύ μικρή διαφορά είσαι ξανά στο MasterChef» της είπε ο Ιωαννίδης, δίνοντάς της τη λευκή ποδιά. Στέφανος και Τζιοβάνι είχαν μία έντονη αντιπαράθεση, με τον Στέφανο να αρπάζεται στον εξώστη για το κόψιμο του κρέατος.

Μαρίνα: «Έχω ταμπελαριστεί η κακιά του παιχνιδιού»

Ενοχλημένος με την επιστροφή της Μαρίνας εμφανίστηκε ο Στέφανος: «Δυστυχώς, θα στοιχειώσει για άλλη μια φορά αυτό το σπίτι, αλλά έλα μωρέ, κοντοζυγώνει. Θα την πετάξουμε πάλι έξω» σχολίασε στην κάμερα ο Στέφανος. Η επιστροφή της Μαρίνας στο σπίτι είναι κάτι που θύμωσε κάποιους συμπαίκτες της. Όμως Παύλος και Τζαμάλ μίλησαν μαζί της όταν μπήκε στο σπίτι. Η Μαρίνα δηλώνει έτοιμη να ξεκαθαρίσει καταστάσεις και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. «Έχω “ταμπελαριστεί” επίσημα ως η κακιά του παιχνιδιού», κάτι που είναι άδικο, όπως είπε.

«Είμαι ένας άνθρωπος που το έχει βιώσει από πολλές πλευρές το μπούλινγκ και στο σχολείο και στη δουλειά μου. Δε θα κάτσω να τσακωθώ μαζί τους. Θα πάω να μιλήσω μαζί τους και να λύσω αυτή την κατάσταση για να καταλάβω για ποιον λόγο τα έχουν πει όλα αυτά. Θέλετε να μου πείτε, όσο καιρό ήμουν εδώ, ποιον ενόχλησα;» είπε φανερά θυμωμένη η Μαρίνα. Η Μαρίνα Ντεμολλάι κατά την αποχώρησή της είχε κάνει ένα πολύ σοβαρό λάθος, αφού βρέθηκε λίγη άμμος στο πιάτο της με αποτέλεσμα εκείνη να αποχωρήσει και η Κωνσταντίνα Φάκλαρη να παραμείνει.

MasterChef 5 – Μαρίνα Ντεμολλάι: Γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει πίεση και στόχος

Ξεκίνησε να μαγειρεύει στο σπίτι για τις αδελφές της, καθώς η μητέρα της εργαζόταν αρκετές ώρες. Δηλώνει μαχήτρια της ζωής, καθώς από πολύ μικρή ηλικία έχει βγει νικήτρια μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έχοντας διακριθεί με την εθνική ομάδα νεανίδων στο χάντμπολ, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει πίεση, ομαδικότητα αλλά και στόχος. Για τη Μαρίνα σημασία δεν έχει τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνη, αλλά τι πιστεύει εκείνη για τον εαυτό της. Πιστεύει πως για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις έναν στόχο πρέπει να κινηθείς στρατηγικά και να αφοσιωθείς σε αυτόν. Άφησε τη μαγειρική για ένα μικρό διάστημα, για να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, αλλά συνειδητοποίησε πόσο πολύ της λείπει η ένταση, όταν είναι μέσα σε μια κουζίνα.

Δείτε ακόμη:
Για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του ο Βασίλης Χαλακατεβάκης
Πέτρος Λαγούτης: «Ξαναγεννήθηκα τη μέρα που πήγα στο Κεθεα για να απεξαρτηθώ»
Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε τον τσακωμό του με τον Τριαντάφυλλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις