Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Μελέτη κορονοϊός: «Ψάχνω τη γεύση και την όσφρηση»
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη κορονοϊός: «Ψάχνω τη γεύση και την όσφρηση»

Ελεονώρα Μελέτη κορονοϊός: Η παρουσιάστρια, όλες αυτές τις ημέρες που βρίσκεται σε καραντίνα στο πατρικό της σπίτι στη Σαρωνίδα.

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην είναι παρούσα στα τρίτα γενέθλια της κορούλας της, Αλεξάνδρας, αλλά και την αναβολή των γυρισμάτων της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια, όλες αυτές τις ημέρες που βρίσκεται σε καραντίνα στο πατρικό της σπίτι στη Σαρωνίδα, ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πόσο διαφορετική είναι η ρουτίνα της.

Σήμερα, η Ελεονώρα ανέβασε ένα story στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι έχασε τη γεύση και την όσφρησή της, δύο από τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα του κορονοϊού. «Ψάχνω τη γεύση και την όσφρηση» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελεονώρα Μελέτη: Τα κλάματα της παρουσιάστριας επειδή δεν γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της λόγω κορονοϊού

Η παρουσιάστρια πέρασε μακριά από την κόρη της Αλεξάνδρα τη χθεσινή ημέρα και αυτό τη στεναχώρησε πολύ. Ο λόγος φυσικά είναι πως η 13η Απριλίου είναι η μέρα που η κόρη της, Αλεξάνδρα, έχει τα γενέθλιά της.

Η Αλεξάνδρα έκλεισε 3 χρόνια ζωής και η Ελεονώρα Μελέτη αναγκάστηκε να κάνει βίντεο κλήση με τον σύζυγό της για να τη δει και μέσω κινητού να σβήνει τα κεράκια της. Η παρουσιάστρια μας έδειξε μάλιστα μέσω των instatsories τις δύο εντυπωσιακές τούρτες της μικρής Αλεξάνδρας, με την ίδια να είναι στο κινητό, με κατακόκκινα μάτια από τα κλάματα.

«Μέσα από την καρδιά μας, σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές που στείλατε για το Αλεξανδράκι μας!!! Η σκέψη σας και τα λόγια σας είναι συγκινητικά μια μέρα σαν τη σημερινή που ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη! Εγώ τούμπανο στο κλάμα» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη στη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Δείτε ακόμη:
Για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του ο Βασίλης Χαλακατεβάκης
Υρώ Μανέ: Η τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη της
Σάκης & Μαριαλένα: Το “άδειασμα” της Χριστίνας και η συμβουλή του… Λιάγκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις