Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαρίνα Πατούλη διαζύγιο: Μήνυμα “φωτιά” με φόντο… κορνίζα
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρίνα Πατούλη διαζύγιο: Μήνυμα “φωτιά” με φόντο… κορνίζα

Μαρίνα Πατούλη διαζύγιο: Αινιγματικό μήνυμα αλλά με...νόημα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό έστειλε η Μαρίνα Πατούλη.

Μήνυμα “φαρμάκι” μέσω Facebook έστειλε η Μαρίνα Πατούλη. “Είμαι σε ηλικία που διαβάζω μόνο πράξεις! Για τις λέξεις χρειάζομαι γυαλιά…”, σχολιάζει σκωπτικά η Μαρίνα Πατούλη, ποστάροντας φωτογραφία από το γραφείο της όπου φαίνεται σε πρώτο πλάνο και περίοπτη θέση μια άλλη φωτογραφία.

Δείτε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Μαρίνα Πατούλη: “Δεν μπορείς να αφήνεις τέτοιες εντυπώσεις, είναι λάθος”

Αυτή που φαίνεται η ίδια με τον εν διαστάσει σύζυγό της Γιώργο Πατούλη από κάποια κοινή τους εμφάνιση σε εκδήλωση, σε ασημένια κορνίζα. Η Μαρίνα Πατούλη στη selfie που ανήρτησε έχει επιλέξει το φυσικό λουκ, χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Επιλογή που προκρίνει για τον εαυτό της το τελευταίο διάστημα.

Μαρίνα και Γιώργος γνωρίστηκαν ένα καλοκαίρι στην Πάρο, όταν ο Γιώργος Πατούλης είχε αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή και η Μαρίνα ήταν φοιτήτρια στο πρώτο έτος της Φιλολογίας. Εκείνος όταν την είδε της απηύθυνε το λόγο στα γερμανικά, εκείνη τον ειρωνεύτηκε και ξεκίνησε το ειδύλλιο τους. Δεν πέρασε πολύς καιρός και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και το 1992 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών. Έχουν έναν γιο, τον Αλέξανδρο.

Δείτε ακόμη

Σκληρή απάντηση της Μαρίνας στον Γιώργο Πατούλη: Βάσισε την καριέρα του στη δημοσιοποίηση της οικογενειακής μας ζωής

Ο Πατούλης “σπάει” τη σιωπή του: “Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη, αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει το παιδι”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις