Επίθεση με μαχαίρι – Σύρος: Τραυματίστηκε σοβαρά 40χρονος

ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με μαχαίρι – Σύρος: Τραυματίστηκε σοβαρά 40χρονος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Επίθεση με μαχαίρι - Σύρος: Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τα οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

14.04.2021 | 17:44

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ένας άνδρας στη Σύρο, το μεσημέρι της Τετάρτης. Όπως αναφέρει το cyclades24, ο περίπου 40 ετών άνδρας περπατούσε μαζί με δύο γυναίκες στον πεζόδρομο της Θυμάτων Σπερχειού με κατεύθυνση προς τον παραλιακό δρόμο της Σύρου. Μετά την επίθεση, ο άνδρας διένυσε μερικά μέτρα και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τα οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας είναι αλλοδαπός Γεωργιανής καταγωγής, ο οποίος φέρει δύο χτυπήματα στο θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο. Αν και δεν κινδυνεύει η ζωή του, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Αττικής με αεροδιακομιδή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φερόμενη ως δράστις συνελήφθη από άνδρες του τμήματος ασφαλείας πριν από λίγο στην περιοχή της Βάρης.

Οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί με το θύμα της επίθεσης προσήχθησαν για ανάκριση στην αστυνομία, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν μία εκ των δύο ήταν αυτή που τον μαχαίρωσε ή αν υπήρχε και τρίτη γυναίκα η οποία τον παρακολουθούσε.

Δείτε ακόμη: 
Άνοιγμα των λυκείων με… καταλήψεις στην Πάτρα – Γιατί αντιδρούν οι μαθητές
Θεμιστοκλέους για εμβόλιο Johnson & Johnson: «Αυτή τη στιγμή ο σχεδιασμός δεν αλλάζει»
“Βόμβα”: Τέλος η Παλαιτσάκη από τον Φουρθιώτη – Παραιτείται από όλα τα εργασιακά της καθήκοντα
Exit mobile version