Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Βόσκαρης: Ποιο θα είναι το τέλος του αδίστακτου άνδρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Βόσκαρης: Ποιο θα είναι το τέλος του αδίστακτου άνδρα

Άγριες Μέλισσες spoiler Βόσκαρης: Ο αδίστακτος άνδρας της σειράς ετοιμάζει την εκδίκηση του.

Κι εκεί που όλοι σκεφτόμασταν ότι με τον ευνουχισμό του Βόσκαρη στις φυλακές, ο ρόλος του στη σειρά ολοκληρώθηκε, οι ανατρεπτικές εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια το διαψέυδουν. Ο Μάνος Βόσκαρης θα συνεχίσει για κάποια ακόμα επεισόδια να παίζει στις «Άγριες μέλισσες» και θα αποχωρήσει με αυτοκτονία, αφού πρώτα ολοκληρώσει την εκδίκηση του προς τον Δούκα!

Βόσκαρης

Δείτε ακόμη: La Casa De Papel: Στα… όπλα η Τόκιο για τον 5ο κύκλο

Ο αδίστακτος άνδρας θα δεχτεί στις φυλακές την επίσκεψη μίας μυστηριώδους γυναίκας, η οποία και θα ταράξει πάλι τα νερά της ιστορίας! Παράλληλα, ο Μάνος θα καλύψει όλη την αλήθεια για τον θάνατο του Γιώργη στην Ελένη Σταμίρη και τότε εκείνη μαζί με τις αδελφές της θα σύρουν στα δικαστήρια τον Δούκα, προκείμενου να τιμωρηθεί για όλα του τα εγκλήματα. Μάλιστα αυτά τα επεισόδια θα το δείτε προς το τέλος της σεζόν όπου και θα κλείσουν όλες οι ιστορίες για να ανοίξουν νέες για την τη τρίτη σεζόν, σύμφωνα με το περιοδικό Tv 24.

Βόσκαρης

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 125: Τι θα δούμε σήμερα

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω ανοίγουνε τα χαρτιά τους. Θα καταφέρουν να κρατήσουνε τη σχέση τους ή ο Κωνσταντής θα στραφεί εναντίον τους; Η Πηνελόπη εξομολογείται στην Ανέτ και την Μυρσίνη την αλήθεια για τον Μελέτη και τους αποκαλύπτει πως θα ζητήσει διαζύγιο. Η Σοφούλα εμμένει στην απόφαση της να κλειστεί σε μοναστήρι ενώ ο Άγγελος καταλαβαίνει ποιο πρόσωπο την οδήγησε σε αυτήν την απόφαση κι αναλαμβάνει δράση. Ο Νικηφόρος συνεχίζει να οδηγεί στα άκρα την Ασημίνα, με όπλο του τον μικρό Σέργιο. Ο Αχιλλέας βρίσκει τον άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει τον Μελέτη στον δολοφόνο του Θέμελη. Ο συνεταιρισμός και ο Δούκας βρίσκονται πια σε ανοιχτό πόλεμο και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες για όλους.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 125: Trailer

Δείτε ακόμη:

Το Elite επιστρέφει -Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της 4ης σεζόν
Ποιος χαρακτήρας επιστρέφει στις “Άγριες Μέλισσες”
“Άγριες Μέλισσες”: Πώς αντιδρά η μικρότερη κόρη της Παπαθωμά, όταν την βλέπει στην σειρά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις