Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Σοφούλα: Θα δούμε την ηθοποιό σε μοναστήρι;
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Σοφούλα: Θα δούμε την ηθοποιό σε μοναστήρι;

Άγριες Μέλισσες spoiler Σοφούλα: Καθηλώνουν οι εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά του Ant1.

Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και στο Διαφάνι. Μετά τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Σέργιου από τις αδερφές Σταμίρη ο Κωνσταντής και η Δρόσω ανοίγουν τα χαρτιά τους. Θα καταφέρουν να κρατήσουν τη σχέση τους ή ο Κωνσταντής θα στραφεί εναντίον τους; Η Πηνελόπη εξομολογείται στην Ανέτ και τη Μυρσίνη την αλήθεια για τον Μελέτη και τους αποκαλύπτει πως θα ζητήσει διαζύγιο. Η Σοφούλα εμμένει στην απόφασή της να κλειστεί σε μοναστήρι, ενώ ο Άγγελος καταλαβαίνει ποιο πρόσωπο την οδήγησε σε αυτήν την απόφαση κι αναλαμβάνει δράση. Ο Νικηφόρος συνεχίζει να φέρνει στα άκρα την Ασημίνα, με όπλο του τον μικρό Σέργιο. Ο Αχιλλέας βρίσκει τον άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει τον Μελέτη στον δολοφόνο του Θέμελη. Ο Συνεταιρισμός και ο Δούκας βρίσκονται πια σε ανοιχτό πόλεμο και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες για όλους.

Άγριες Μέλισσες

Δείτε ακόμη: “Άγριες Μέλισσες”: Πώς αντιδρά η μικρότερη κόρη της Παπαθωμά, όταν την βλέπει στην σειρά

 Τι θα γίνει με τον Μιλτιάδη στην τηλεοπτική σειρά

Η ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες, Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ. Η Θεοφανία Παπαθωμά απέφυγε να δώσει οριστική απάντηση στις φήμες που θέλουν τον ρόλο του Μιλτιάδη να τερματίζεται αυτή τη σεζόν. «Τις έχω ακούσει και εγώ τις φήμες» παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός που υποδύεται τη Βιολέτα. Και συμπλήρωσε: «θα ήταν κρίμα. Τον αγαπώ τον Μιλτιάδη μου. Και δεν αγαπώ μόνο τον Μιλτιάδη, αγαπώ και τον Γιώργο Γάλλο, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος κι ένας εξαιρετικός ηθοποιός κι είμαι τόσο χαρούμενη που τον γνώρισα».

Άγριες Μέλισσες

Ο Μιλτιάδης θα βρεθεί ξανά έγκλειστος σε ψυχιατρείο;

Όμως, καμία φήμη δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα αφού οι περισσότεροι ηθοποιοί που συμμετέχουν στο καστ της σειράς -και η ίδια ανάμεσά τους- δεν έχουν συζητήσει για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, όπως επισήμανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, οι αποφάσεις για το ποιοι ρόλοι συνεχίζονται και ποιοι ολοκληρώνονται θα ληφθούν στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Επιστρέφοντας στη σεζόν που διανύουμε, η δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό αν είναι αλήθεια ότι ο Μιλτιάδης θα βρεθεί ξανά έγκλειστος σε ψυχιατρείο.

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή με τον Μιλτιάδη

«Έχουμε γυρίσει μια τέτοια σκηνή που ο Λάμπρος σκέφτεται να τον ξαναβάλει στη ψυχιατρική κλινική αλλά εγώ είμαι εντελώς αντίθετη. Ξέροντας τι έχει περάσει, δεν θέλω καθόλου» απάντησε η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία παραδέχτηκε πως η ζωή με τον Μιλτιάδη δεν είναι ρόδινη αφού, λόγω της φαρμακευτικές αγωγής που παίρνει, μεταξύ όλων των άλλων δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στα συζυγικά του καθήκοντα».

“Άγριες Μέλισσες”: Ο Κωνσταντής και η Δρόσω “ανοίγουν” τα χαρτιά τους
Το Elite επιστρέφει -Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της 4ης σεζόν
10 αγαπημένες παλιές ελληνικές ταινίες από την δεκαετία του 60′

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις