Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 13/4: Αυτοί κερδίζουν σήμερα, ποιοι είναι υποψήφιοι
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 13/4: Αυτοί κερδίζουν σήμερα, ποιοι είναι υποψήφιοι

Survivor spoiler ασυλία 13/4: Ο τραυματισμός του Ηλία και η μεγάλη ένταση στο Συμβούλιο. Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου.

Survivor spoiler ασυλία 13/4: Στο trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor 4 οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και μας προϊδεάζουν για ένα άκρως ενδιαφέρον επεισόδιο, που θα φέρει μεγάλες ανατροπές. Όπως βλέπουμε, στην αρχή του trailer, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλάει μόνη της, ούσα αρκετά απομακρυσμένη από τους μπλε, γεγονός που ανησυχεί αρκετά τους παίκτες.

Οι δυο ομάδες θα διαγωνιστούν απόψε για τη δεύτερη ασυλία, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο Ηλίας Μπόγδανος τραυματίζεται σοβαρά. Ο ίδιος ξεσπάει σε κλάματα και αποχωρεί με ασθενοφόρο, ενώ όλοι οι παίκτες αγωνιούν για την υγεία του. Τέλος, στο συμβούλιο του νησιού η ένταση είναι μεγάλη και για ακόμη μια φορά ο Αλέξης Παππάς τα βάζει με τον Τζέιμς Καφετζή.

Survivor spoiler ασυλία 13/4: Τι θα δούμε απόψε, ποιοι κερδίζουν

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (12/4) στο Survivor, είδαμε τους κόκκινους να συσπειρώνονται, να κερδίζουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και να διασκεδάζουν με το καλύτερο κλαμπ της Δομινικανής Δημοκρατίας το «Coco Bongo Punta Cana» σε μια ιταλική βίλα, μαζί με άλλους παίκτες του τουρκικού Survivor. Από την άλλη πλευρά οι μπλε κλήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκεί, ο Νίκος Μπάρτζης ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας αλλά και οι Μαριαλένα και Ελένη δεν μπορούσαν να ψηφιστούν. Ο πρώτος λόγω του κολιέ που κέρδισε και οι γυναίκες της ομάδας λόγω του κανόνα των «δύο» καθώς στην άλλη ομάδα υπάρχουν τρεις γυναίκες προς το παρόν. Μετά από τη ψηφοφορία στον τάκο βγήκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ ακολούθησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Κόρο.

Survivor spoiler ασυλία 13/4: Ποιος κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία;

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, καθώς περιμένουμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι υποψήφιοι. Ο πληθυντικός που χρησιμοποιούμε είναι γιατί τη σημερινή ασυλία κερδίζουν οι μπλε! Η μπλε ομάδα θα κάνει το 1-1 και έτσι θα στείλει και τους κόκκινους στο συμβούλιο για να ψηφίσουν ακόμα δύο παίκτες.

Survivor spoiler: Όσο για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι;

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως ο Νίκος Μπάρτζης ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας θα ψηφίσει τον Παύλο Γαλακτερό. Έτσι μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο συμπληρώνεται η δυάδα από τους μπλε. Σύμφωνα με το sportime η τετράδα είναι: Τριαντάφυλλος, Ελευθερία, Κώστας και Παύλος.

Survivor: Αηδιαστική αποκάλυψη για δύο παίκτες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις