Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πέτρος Λαγούτης – Αρναούτογλου: Ο τζόγος, το «Έτερος Εγώ» και ο ρόλος στη σειρά «Ήλιος»
LIFESTYLE

Πέτρος Λαγούτης – Αρναούτογλου: Ο τζόγος, το «Έτερος Εγώ» και ο ρόλος στη σειρά «Ήλιος»

Πέτρος Λαγούτης - Αρναούτογλου: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στο «The 2Night Show» τον Πέτρο Λαγούτη.

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Πέτρο Λαγούτη. Ο γοητευτικός ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο του στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» και εξηγεί τι ήταν αυτό που τον ιντρίγκαρε θετικά μόλις διάβασε το σενάριο. Δραπέτης στον «Ήλιο», αστυνόμος στο «Έτερος Εγώ». Ο Πέτρος Λαγούτης αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια και πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν του «Έτερος Εγώ». Τέλος, μιλάει για την απεξάρτησή του από τον τζόγο και για το πώς έχει καταφέρει να τιθασεύσει το παιδί που κρύβει μέσα του.

Πέτρος Λαγούτης: Ο εθισμός στον τζόγο

Ο γνωστός ηθοποιός, Πέτρος Λαγούτης, δήλωσε παλαιότερα στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», κάτι πολύ προσωπικό. «Ο παίκτης δεν είναι κακό να παίζει, όπως δεν είναι κακό να πίνει ένα ποτηράκι ένας άνθρωπος κλπ. Όταν ξεπερνάς τα όρια, στους άλλους εθισμούς φαίνεται. Στον τζόγο δε φαίνεται, αργεί να φανεί. Στον τζογαδόρο φαίνεται όταν είναι στα όρια της καταστροφής».

«Ο τζογαδόρος όσο μπορεί κρύβεται, ναι μεν μπορεί να φαίνεται ότι παίζει, αλλά κρύβει το πρόβλημα».

«Το ανελέητο κυνήγι της ρέφας. Ο τζογαδόρος το πρώτο που παθαίνει είναι να προσπαθεί να ρεφάρει. Κι όσο προσπαθεί να ρεφάρει και θέλει να ρεφάρει και πιο γρήγορα για να κλείσει αυτά που έχει κάνει, άρα παίζει πιο γρήγορα, πιο βιαστικά, πιο μεγάλα ποσά, άρα όλο και χάνει περισσότερο. Αυτό του δημιουργεί έξτρα άγχος, πολλή έντονη πίεση και επειδή πια ο εθισμός κάνει κουμάντο, αρχίζει και γίνεται μονόδρομος στο κεφάλι του, ότι ο μόνος τρόπος να επανορθώσει, είναι να παίξει. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, νομίζει ότι βρήκε το σύστημα…».

Πέτρος Λαγούτης: Πώς γνώρισε τον Σωτήρη Τσαφούλια;

Είναι ο  αστυνόμος Παντελής Σκλαβής της επιτυχημένης σειράς «Έτερος Εγώ» και η γνωριμία του με τον δημιουργό της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς αλλά και ταινίας έγινε με το… ζόρι, όπως είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

«Είχα πάει να δω την ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια, με πήγε με το ζόρι η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Στην αρχή ήμουν “τι θα δούμε τώρα”. Στο τέλος, τον είδα και του λέω ότι χρειάζεσαι έρχομαι να κάνω ένα πέρασμα. Με πήρε μετά από δύο χρόνια και μου λέει θυμάμαι τι μου είχες πει», δήλωσε στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται» και συνέχισε:

«Μου είπε ότι ετοιμάζει σειρά και ότι με θέλει για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και του είπε ότι ακυρώνω ότι έχω κλείσει για να έρθω. Το πίστευα πολύ και χαίρομαι που δικαιώθηκα. Είναι τόσο ψηλά ο πήχης πλέον που θέλω να ανέβει γενικά το επίπεδο. Είναι αλλού το Έτερος Εγώ, πήγε ένα βήμα παραπάνω».

Πέτρος Λαγούτης

Πέτρος Λαγούτης: Τι έχει πει η Μυρτώ Αλικάκη για τον χωρισμό τους

«Με τον Πέτρο χωρίσαμε αλλά είναι απίστευτη η σχέση που έχουμε κρατήσει μετά τον χωρισμό μας. Ναι μεν δε ζούμε στο ίδιο σπίτι αλλά είμαστε οικογένεια. Έπρεπε να χωρίσουμε. Υποφέραμε και οι δυο από τον χωρισμό μας, αλλά δε μπορώ να σου πω γιατί χωρίσαμε. Για την ακρίβεια ούτε εγώ μπορώ να το εξηγήσω. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ξαναβρεθήκαμε. Όχι με έναν ερωτικό τρόπο αλλά με έναν πιο συντροφικό. Ο Πέτρος είναι η οικογένειά μου».

Δείτε ακόμη:
MasterChef 5: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που επέστρεψε
Ένας Παππάς… σέρνει μια παραλία από τη μύτη
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχασε 9 κιλά και ποζάρει με μπικίνι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις