Καυστικό υγρό Κυψέλη: “Δεν δεχόμουν απειλές”, λέει η 25χρονη – Πού στρέφονται οι έρευνες

ΕΛΛΑΔΑ

Καυστικό υγρό Κυψέλη: “Δεν δεχόμουν απειλές”, λέει η 25χρονη – Πού στρέφονται οι έρευνες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Καυστικό υγρό Κυψέλη: Η ίδια δηλώνει πως δεν είχε δεχθεί απειλές και δεν γνωρίζει τον λόγο της επίθεσης

13.04.2021 | 13:51

Αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτηματικά για τις συνθήκες, τον ακριβή τρόπο και κυρίως την ταυτότητα δράστη και τη σχέση του με το θύμα, στην υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό κατά μιας νεαρής κοπέλας, 25 ετών, στην περιοχή της Κυψέλης. Η ίδια η κοπέλα, που είναι μάλιστα έγκυος 4 μηνών, κατήγγειλε ότι άγνωστος άνδρας τής προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με πανί που είχε καυστικό υγρό. Η επίθεση, όπως ανέφερε στην αστυνομία το θύμα, έγινε μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 10 Απριλίου και έφερε στη μνήμη την τραγική ιστορία της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, πριν από έναν χρόνο στην Καλλιθέα.

Υπολογίζεται ότι συνέβη περίπου στις 12:30, ώρα που ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας, σε μια αρκετά απομονωμένη περιοχή στα Τουρκοβούνια, στα σύνορα της Κυψέλης με το Γαλάτσι.Η 25χρονη κατήγγειλε ότι την ώρα που περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στο Ναό της Αγίας Κυριακής, στον οικισμό Παπανδρέου, σταμάτησε ξαφνικά ένα αυτοκίνητο δίπλα της. Κατέβηκε ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος φέρεται να την ακινητοποίησε και να της έβαλε ένα πανί στο πρόσωπο εμποτισμένο με άγνωστο καυστικό υγρό.

Εγκαύματα στα χείλη και στα μάγουλα

Σύμφωνα με πληροφορίες το υγρό έχει προκαλέσει μικρής έκτασης εγκαύματα στα χείλη και στα μάγουλα της κοπέλας. Η 25χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και η πορεία της υγείας της και του εμβρύου δεν εμπνέει ανησυχία. Έχει ήδη δώσει δύο καταθέσεις στις Αρχές και η υπόθεση ερευνάται.

Έρευνες για την προσωπική ζωή της και τον κύκλο των επαφών της

Η κοπέλα ανέφερε στην αστυνομία ότι δεν έχει δεχτεί ποτέ απειλές. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η ίδια ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τον λόγο της επίθεσης, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν κίνητρα. Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται μεταξύ άλλων και στον στενό κύκλο επαφών της κοπέλας και στην προσωπική ζωή της ώστε να διαμορφώσουν και έναν πιθανό κύκλο υπόπτων ή ηθικών αυτουργών της πράξης και να εντοπίσουν τα κίνητρα και την ταυτότητα του δράστη της επίθεσης.

Μαρτυρίες κατοίκων από το σημείο της επίθεσης

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο protothema.gr ουδείς αντιλήφθηκε το περιστατικό, ενώ όπως τονίζουν στη γειτονιά τους δεν αντιμετωπίζουν περιστατικά εγκληματικότητας. «Και να φώναξε η γυναίκα αλλά και να ζήτησε βοήθεια δεν την άκουσε κανείς γιατί όπως βλέπετε είναι απόμερη περιοχή» λέει κάτοικος της περιοχής στο protothema.gr.

Exit mobile version