Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Άρης: Μονόδρομος η νίκη για τους πράσινους
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – Άρης: Μονόδρομος η νίκη για τους πράσινους

Παναθηναϊκός - Άρης: Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Παναθηναϊκό , που βρίσκεται σε φάση... ανασύνταξης.

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Παναθηναϊκό , που βρίσκεται σε φάση… ανασύνταξης, απέναντι στον Άρη, όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης. «Είναι σε μια φάση αναδόμησης ψυχολογίας στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μια ασπίδα γύρω από τον Διούδη. Πάνε παρακάτω, ακολουθεί το ματς με τον Άρη, μια πολύ σημαντική αναμέτρηση. Έχει κι αυτός προβλήματα, αλλά ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κοιτάξει τα δικά του. Αν κερδίσει τον βάζει σε πολλές περιπέτειες. Είναι must win», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι η τριάδα των Μακέντα, Χατζηγιοβάνη και Βιγιαφανιες μεσοεπιθετικά καταφέρνει και να παράγει φάσεις αλλά και να σκοράρει, προσφέροντας ποιότητα στο «τριφύλλι».

Τέλος, ο Παγκάκης ανέφερε ότι Σανκαρέ και Αγιούμπ θα είναι ξανά διαθέσιμοι για τον Παναθηναϊκό απέναντι στους «κίτρινους» και ότι σήμερα είναι ημέρα εξετάσεων για τους Νιάς-Σένκεφελντ.

Άρης: Μαγνητική για Μπρούνο και Γκάμα

Κρίσιμη ημέρα η σημερινή για τον Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να περιμένουν το ιατρικά αποτελέσματα από τις μαγνητικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν σήμερα οι Μπρούνο Γκάμα και Φελίπε Μπρούνο.

Ο 33χρονος Πορτογάλος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο από το περασμένο Σάββατο, ενώ ο Βραζιλιάνος εξτρέμ νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Το αργότερο μέχρι το βράδυ θα έχουν βγει οι εξετάσεις και θα ξεκαθαριστεί το μέγεθος της ζημιάς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου είχαν ρεπό σήμερα, μετά και το χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Δείτε ακόμη:
Επιμένει για την παραμονή η Λαμία
Μαρινάκης: «Έχουμε μπροστά μας και το Κύπελλο»
ΑΕΚ: Το συγκινητικό video για τα 97 χρόνια από την ίδρυσή της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις