Ολυμπιακός κύπελλο: Παρότρυνση Μαρινάκη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός κύπελλο: Παρότρυνση Μαρινάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ολυμπιακός κύπελλο: Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

13.04.2021 | 11:01

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει από την Κυριακή το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, επτά αγωνιστικές μάλιστα πριν από την λήξη της σεζόν, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ και ανάλογό του υπάρχει μόνο επί Μάρκο Σίλβα. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά τη νίκη 3-1 επί του Παναθηναϊκού, γιόρτασαν με την ψυχή τους στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη την συγκεκριμένη επιτυχία, όμως υπήρχαν ορισμένοι που ήταν πιο ψύχραιμοι στις αντιδράσεις τους. Άλλωστε, ακολουθεί και η ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδας στις 28 Απριλίου στο Φάληρο.

Σε αυτόν ακριβώς τον στόχο στάθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος επισκέφτηκε τους παίκτες και, αφού τους έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ζήτησε και το Κύπελλο. «Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη και το πρωτάθλημα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου και πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει μια πολύ καλή χρονιά μέχρι τώρα, μπράβο σε όλους. Αλλά δεν τελειώσαμε. Έχουμε μπροστά μας και το Κύπελλο».

Διαβάστε ακόμη

Ο Μαρτίνς κατέρριψε το ρεκόρ του Μάρκο Σίλβα
Exit mobile version