8 Λέξεις σήμερα 12/4: Τι θα δούμε την Δευτέρα στο νέο επεισόδιο

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις σήμερα 12/4: Τι θα δούμε την Δευτέρα στο νέο επεισόδιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

8 Λέξεις σήμερα 12/4: Έρχονται μεγάλες ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο της σειράς.

12.04.2021 | 08:49

Μεγάλες ανατροπές αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «8 Λέξεις» του ηθοποιού και σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου. Αναλυτικότερα, στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς “8 Λέξεις” είδαμε πως: Η παρακολούθηση της Αποστολίας από τον Μανούσο καταλήγει σε φιάσκο, καθώς εκείνη τον παίρνει χαμπάρι κι αυτός αναγκάζεται να ομολογήσει πως ο Άκης έδωσε εντολή να την ακολουθήσει. Ο Μιλτιάδης, πίσω από την πλάτη της Κατερίνας, πάει για φαγητό στο σπίτι του Άλκη.

Δείτε ακόμη: “Άγριες Μέλισσες”: Η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις “κακές γλώσσες” του χωριού

Η Έλλη με την Ιφιγένεια φτάνουν στην Αθήνα και πάνε να διαλέξουν νυφικό στο ατελιέ της Σμαράγδας, αλλά η Έλλη δηλώνει αναποφάσιστη. Η Εύα πληροφορείται πως η Ολυμπία αρνείται να φάει και θορυβείται μήπως πραγματοποιήσει την απειλή της για απεργία πείνας. Ο Δημήτρης κι η Μαίρη στήνουν μια παράσταση με σκοπό να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Άκη. Ο Οδυσσέας διαβάζει κατά λάθος ένα μήνυμα της Σύνθιας που προοριζόταν για την Έρση και θορυβείται.

8 Λέξεις σήμερα 12/4: Τι θα δούμε την Δευτέρα

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 12 Απριλίου, ο Έκτορας καταφέρνει να παγιδέψει τον εκβιαστή της Γεωργίας. Ο Μιλτιάδης προφασίζεται επαγγελματική συνάντηση για να ξαναβγεί για φαγητό με τον Άλκη και αποφασίζει να μιλήσει στην Ιφιγένεια για την ύπαρξη ενός πιθανού αδερφού της. Ο Φρίξος ολοκληρώνει το αστυνομικό του μυθιστόρημα και το δίνει στον Οδυσσέα να το διαβάσει και να του πει τη γνώμη του. Η Ηλιάνα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Οδυσσέα καθώς δεν έχει αφήσει πίσω της αυτή την ιστορία.

8 Λέξεις σήμερα 12/4: Η εξομολόγηση της Ελισάβετ

Η Ελισάβετ εξομολογείται στην Ηλιάνα πως είναι και πάλι μαζί με τον Αιμίλιο. Τελικά, η Μαίρη ενδίδει στην πολιορκία του Μάρκου και διανυκτερεύει σπίτι του. Ο Δημοσθένης δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από Κύπρο αλλά δεν ξέρει αν θα κάνει το βήμα, γιατί δεν θέλει να χάσει τη Ναυσικά. Ο Άκης αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Αποστολία και της ομολογεί ότι ζηλεύει πολύ τον νέο της σύντροφο.

8 Λέξεις σήμερα 12/4: Trailer

Δείτε ακόμη:

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έρχεται στην Ελλάδα για γυρίσματα – Η παραγωγή του Netflix
Το κινηματογραφικό δίδυμο Κλούνεϊ-Ρόμπερτς επιστρέφει
La Casa De Papel: Πότε κάνει πρεμιέρα η τελευταία σεζόν στο Netflix
Ετικέτες
Exit mobile version