Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 Λέξεις σήμερα 12/4: Τι θα δούμε την Δευτέρα στο νέο επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις σήμερα 12/4: Τι θα δούμε την Δευτέρα στο νέο επεισόδιο

8 Λέξεις σήμερα 12/4: Έρχονται μεγάλες ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο της σειράς.

Μεγάλες ανατροπές αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «8 Λέξεις» του ηθοποιού και σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου. Αναλυτικότερα, στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς “8 Λέξεις” είδαμε πως: Η παρακολούθηση της Αποστολίας από τον Μανούσο καταλήγει σε φιάσκο, καθώς εκείνη τον παίρνει χαμπάρι κι αυτός αναγκάζεται να ομολογήσει πως ο Άκης έδωσε εντολή να την ακολουθήσει. Ο Μιλτιάδης, πίσω από την πλάτη της Κατερίνας, πάει για φαγητό στο σπίτι του Άλκη.

8 λέξεις

Δείτε ακόμη: “Άγριες Μέλισσες”: Η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις “κακές γλώσσες” του χωριού

Η Έλλη με την Ιφιγένεια φτάνουν στην Αθήνα και πάνε να διαλέξουν νυφικό στο ατελιέ της Σμαράγδας, αλλά η Έλλη δηλώνει αναποφάσιστη. Η Εύα πληροφορείται πως η Ολυμπία αρνείται να φάει και θορυβείται μήπως πραγματοποιήσει την απειλή της για απεργία πείνας. Ο Δημήτρης κι η Μαίρη στήνουν μια παράσταση με σκοπό να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Άκη. Ο Οδυσσέας διαβάζει κατά λάθος ένα μήνυμα της Σύνθιας που προοριζόταν για την Έρση και θορυβείται.

8 λέξεις

8 Λέξεις σήμερα 12/4: Τι θα δούμε την Δευτέρα

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 12 Απριλίου, ο Έκτορας καταφέρνει να παγιδέψει τον εκβιαστή της Γεωργίας. Ο Μιλτιάδης προφασίζεται επαγγελματική συνάντηση για να ξαναβγεί για φαγητό με τον Άλκη και αποφασίζει να μιλήσει στην Ιφιγένεια για την ύπαρξη ενός πιθανού αδερφού της. Ο Φρίξος ολοκληρώνει το αστυνομικό του μυθιστόρημα και το δίνει στον Οδυσσέα να το διαβάσει και να του πει τη γνώμη του. Η Ηλιάνα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Οδυσσέα καθώς δεν έχει αφήσει πίσω της αυτή την ιστορία.

8 λέξεις

8 Λέξεις σήμερα 12/4: Η εξομολόγηση της Ελισάβετ

Η Ελισάβετ εξομολογείται στην Ηλιάνα πως είναι και πάλι μαζί με τον Αιμίλιο. Τελικά, η Μαίρη ενδίδει στην πολιορκία του Μάρκου και διανυκτερεύει σπίτι του. Ο Δημοσθένης δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από Κύπρο αλλά δεν ξέρει αν θα κάνει το βήμα, γιατί δεν θέλει να χάσει τη Ναυσικά. Ο Άκης αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Αποστολία και της ομολογεί ότι ζηλεύει πολύ τον νέο της σύντροφο.

8 Λέξεις σήμερα 12/4: Trailer

Δείτε ακόμη:

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έρχεται στην Ελλάδα για γυρίσματα – Η παραγωγή του Netflix
Το κινηματογραφικό δίδυμο Κλούνεϊ-Ρόμπερτς επιστρέφει
La Casa De Papel: Πότε κάνει πρεμιέρα η τελευταία σεζόν στο Netflix

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις