Αθήνα

°C

Παρασκευή

07

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 12/4 σήμερα: Αυτοί κερδίζουν το αγώνισμα!
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 12/4 σήμερα: Αυτοί κερδίζουν το αγώνισμα!

Survivor spoiler ασυλία 12/4 σήμερα: Νέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα και όπως κάθε Δευτέρα στο Survivor, θα δούμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Survivor spoiler ασυλία 12/4 σήμερα: Μπλε ή κόκκινοι; Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας; Νέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα και όπως κάθε Δευτέρα στο Survivor, θα δούμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Την Κυριακή (11/4) είδαμε στο νησί έναν καυγά άνευ προηγούμενου ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο. Ο δεύτερος ξέσπασε μετά τα λόγια του ηθοποιού πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, βρίζοντας και χτυπώντας ότι έβρισκε μπροστά του και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά, η μπλε ομάδα δείχνει πως έχει δυναμώσει πολύ και όσο η κατάσταση στους αντιπάλους χτυπάει κόκκινο, τόσο θα δυναμώνουν και θα είναι δυσκολότερο να χάσουν.

Survivor spoiler ασυλία 12/4 σήμερα: Ποια ομάδα κερδίζει;

Αν αναλογιστούμε τα παραπάνω, οι μπλε φαντάζουν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας. Όμως το Survivor έχουμε δει και έχουμε πει πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών και έτσι φυσικά δεν γίνεται να κερδίζουν για πάντα. Έτσι τη νίκη σήμερα παίρνουν οι κόκκινοι! Έτσι οι δυνατοί μπλε θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η σημερινή ψηφοφορία, καθώς οι δύο γυναίκες που έχουν παραμείνει στην μπλε ομάδα δεν μπορούν να ψηφιστούν, έτσι πολλά θα κρίνει η ατομική ασυλία. Εκεί οι Κόρο και Νίκος Μπάρτζης, έχουν δείξει πως είναι πολύ δυνατοί έχοντας κατακτήσει το κολιέ και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει ένας από τους δύο…

Survivor spoiler ασυλία 12/4 σήμερα: Trailer
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις