Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παναγιώταρου – Φάρμα: Φόρεσε το μαγιό της και αποκάλυψε ότι μπαίνει στο ριάλιτι
LIFESTYLE

Παναγιώταρου – Φάρμα: Φόρεσε το μαγιό της και αποκάλυψε ότι μπαίνει στο ριάλιτι

Παναγιώταρου - Φάρμα: Μάλιστα, η 28χρονη ανήρτησε αργότερα stories στον λογαριασμό της, ρωτώντας τους followers της τι θέλουν να δουν από εκείνη κατά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι.

Το μεγάλο “ναι” στην πρόταση που της είχε γίνει εδώ και καιρό να συμμετάσχει στην “Φάρμα” του ΑΝΤ1 είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” ανήρτησε ένα βίντεο, στο οποίο φοράει το αγαπημένο της μπικίνι και βρίσκεται στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου, αποκαλύπτοντας πως πολύ σύντομα θα τη δούμε στις οθόνες μας.

“Όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social media και υπάρχει και ένα ερωτηματικό σχετικά με το αν θα μπω στη Φάρμα. Θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κάνω καραντίνα, βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω και εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπετε στις οθόνες σας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η 28χρονη ανήρτησε αργότερα stories στον λογαριασμό της, ρωτώντας τους followers της τι θέλουν να δουν από εκείνη κατά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, όπου θα κληθεί να “μεταμορφωθεί” σε αγρότισσα.

Παναγιώταρου πλαστικές: ”Πάγωσε” ο Λιάγκας

Πριν λίγες μέρες το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου είχε έρθει και πάλι στη δημοσιότητα. Αφορμή ήταν ο πλαστικός χειρούργος, Αριστομένης Γιαννόπουλος, που μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις της εν διαστάσει συζύγου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

«Ισχύει ότι έχουμε κάνει κάποια πράγματα με την Αλεξάνδρα, τα έχει δεχτεί και η ίδια και τα έχει πει. Ήταν άδικο που είχαν πάρει φωτογραφίες της Αλεξάνδρας από όταν ήταν 12 χρονών και τις σύγκριναν με το 25χρονο. Για τον γάμο η Αλεξάνδρα με έβαλε να κάνω ένα μπότοξ. Οι σχέσεις μας είναι καλές, φιλικές, τυπικές, επικοινωνούμε συχνά. Δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι. Είμαστε στις διαβουλεύσεις του διαζυγίου, μιλάνε οι δικηγόροι μεταξύ τους, το έχουμε προχωρήσει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Οι δηλώσεις αυτές ξύπνησαν την περιέργεια του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος ζήτησε να δει πώς ήταν η ξανθιά καλλονή πριν τις αισθητικές της επεμβάσεις. Και όταν του έδειξαν σχετικές φωτογραφίες, η σύγκριση του «πριν» με το «μετά» τον σόκαρε. «Είναι άλλη γυναίκα. Την έχει αλλάξει τελείως. Έχει καμία σχέση η γυναίκα αριστερά με τη γυναίκα δεξιά; Η γυναίκα μόνη της το λέει, είναι άλλη γυναίκα!», αναφώνησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε ακόμη:
Η απάντηση του Snik για τις φήμες χωρισμού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Η στοργική αγκαλιά της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της
Το δημόσιο ξέσπασμα του Παναγιώτη Βασιλάκου μετά τον χωρισμό του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις