Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μουτσινάς εκπομπή κορονοϊός: Επέστρεψε με πρόσωπο έκπληξη στο πλευρό του
LIFESTYLE

Μουτσινάς εκπομπή κορονοϊός: Επέστρεψε με πρόσωπο έκπληξη στο πλευρό του

Μουτσινάς εκπομπή κορονοϊός: Ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε στο πλατό ευδιάθετος και είπε με χιούμορ αναφερόμενος στους Acatrash που νοσούν, πως όλα είναι καλά με την υγεία τους.

Εκτός τηλεοπτικού αέρα έμεινε την περασμένη εβδομάδα, ο Νίκος Μουτσινάς. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τα κρούσματα covid που εντοπίστηκαν σε συνεργάτες της εκπομπής. Η εκπομπή επανήλθε σήμερα χωρίς τους Alcatrash, που είναι ακόμη σε καραντίνα, με τη θέση τους να παίρνει ο Ηλίας Βρεττός με την μπάντα του.

Ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε στο πλατό ευδιάθετος και είπε με χιούμορ αναφερόμενος στους Acatrash που νοσούν, πως όλα είναι καλά με την υγεία τους και θα επιστρέψουν σύντομα.

«Τα παιδιά είναι καλά για αυτό και κάνουμε πλάκα. Τους χτύπησε και αυτούς όλους. Γιατί αυτοί είναι παρέα. Είναι καλά όμως τα παιδιά. Κάτσαμε μια εβδομάδα» είπε ο Νίκος Μουτσινάς, με την εκπομπή να ξεκινάει και τη Βάνια να μπαίνει στο πλατό και να λέει το καθιερωμένο ανέκδοτο.

 Ο Μουτσινάς έδωσε είδηση για τη νέα εκπομπή της Μενεγάκη στο Mega

Μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο Mega, το κανάλι από το οποίο και ξεκίνησε την καριέρα της. Την περασμένη εβδομάδα, ο σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία και μας ενημέρωσε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.”Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες”, ανέφερε η ανακοίνωση του σταθμού.

Tο μεσημέρι της Δευτέρας 12/4 ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την είδηση για το comeback της Ελένης Μενεγάκη. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως η Ελένη θα βρεθεί ξανά στη Μεσημεριανή Ζώνη, κάνοντας αυτό που γνωρίζει αρκετά καλά. Για την ώρα πάντως το Mega δεν έχει περάσει σε ανακοινώσεις για την εκπομπή την οποία σχεδιάζει η παρουσιάστρια.

Δείτε ακόμη:
«Μόνο το ξανθό μαλλί είναι ίδιο στη σύγκριση Μενεγάκη-Μαλέσκου»
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φόρεσε το μαγιό της και αποκάλυψε ότι μπαίνει στη Φάρμα
Η απάντηση του Snik για τις φήμες χωρισμού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις